Celebra poveste „Cocoșatul de la Notre Dame” se va transforma într-un nou film de aventură. Iată cine va fi protagonistul!

Iată ce actor va fi protagonist în celebra poveste „Cocoșatul de la Notre Dame”!

Compania Disney continuă să-și exploateze filmele de animație care au avut succes în anii '90 și să le transforme în filme de aventură. Până acum am avut parte de „Cenușăreasa”, „Frumoasa și Bestia”, „Cartea Junglei”, iar în curând vom putea urmări pe marile ecrane „Regele Leu” și „Aladdin”.

Se pare că pe lista filmelor de aventură va fi adăugată acum și celebra poveste „Cocoșatul de la Notre Dame”. Conform Deadline, protagonistul va fi Josh Gad, cunoscut și pentru rolul lui LeFou din filmul „Beauty and the Beast”.

Josh Gad este deja încântat de noul său proiect și a confirmat că va face parte din distribuția filmului, postând o fotografie din fața catedralei Notre Dame din Paris.

Noul film Disney va fi inspirat atât din romanul lui Victor Hugo, „Cocoșatul de la Notre Dame”, cât și din filmul de animație, lansat în 1996.

Filmul de animație din 1996 a fost considerat una dintre cele mai întunecate producții ale companiei Disney, prezentând povestea lui Quasimodo, un băiat cu handicap, crescut în turnul catedralei Notre-Dame.

După ce a trăit aproape 20 de ani în turnul bisericii, Quasimodo are șansa la o nouă viață, atunci când o cunoaște pe Esmeralda, o tânără dansatoare.

Demi Moore i-a dat voce Esmeraldei, în filmul de animație din 1996, care a avut încasări de 325 de milioane de dolari la nivel internațional.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.