Știai că Charlie Puth are un frate chipeș și foarte talentat? Iată cum sună prima lui piesă!

Știai că Charlie Puth are un frate mai mic, la fel de talentat?

Știai că Charlie Puth are un frate mai mic, la fel de talentat? Vorbim despre Stephen Puth, care are 24 de ani, și a debutat de curând în industria muzicală. Fratele lui Charlie Puth a lansat în urmă cu câteva luni piesa „Sexual Vibe”, pe care trebuie s-o asculți și tu!

Se pare că Stephen se gândea la început la o carieră în domeniul financiar, însă între timp și-a dat seama că muzica este marea lui pasiune. „În primul rând, muzica a făcut parte din viata mea încă din copilărie. Am învățat să cânt la pian, de la o vârstă fragedă, am fost de mic obișnuit cu muzica clasică, apoi am mers la școală, și am continuat cu câteva joburi în finanțe”, a povestit artistul din New Jersey.

Până la urmă, Stephen s-a întors la prima lui pasiune și s-a hotărât să-i calce pe urme fratelui său.

Am făcut această trecere, imediat după ce am terminat colegiul. Am învățat cum să produc muzică și m-am apuc de scris, iar după doi ani am ajuns aici. Nu sunt sigur că am făcut ceea ce trebuie, dar văd că merge. Am realizat că atunci când stresat îmi vine doar să ascult muzică, așa că mi-am dat seama că merită să fac această schimbare”, a spus artistul într-un interviu pentru Hollywood Life.

Stephen a crescut ascultându-i pe The Beatles, Led Zeppelin, The Who, James Taylor, despre care a spus că l-au influențat masiv în cariera sa muzicală.

Deși fratele său este Charlie Puth, nu te aștepta ca piesele lor să sune la fel. Stephen are propriul său stil, deși a recunoscut că familia sa l-a influențat mult în materie de gusturi muzicale. Artistul a studiat până la 13-14 ani pianul, după care a învățat singur să cânte la chitară.

Stephen Puth a spus că piesa „Sexual Vibe” este doar începutul, dând de înțeles că vor mai urma single-uri noi, pe care abia așteptăm să le ascultăm.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.