Cine este bărbatul care și-a făcut peste 520 de tatuaje? Iată de ce a intrat în „Cartea Recordurilor”!

Iată de ce a intrat în Cartea Recordurilor un tatuator din Mumbai!

Un tânăr din Mumbai a reușit să intre în Cartea Recordurilor după ce și-a tatuaj pe corp 442 de logo-uri. Jason George, de 27 de ani, este tatuator și se mândrește cu o mulțime de tatuaje, pentru care a plătit în jur de 10.000 de dolari. Bărbatul are pe corp 521 de tatuaje, printre care se numără și fețele părinților săi, dar și chipul iubitei sale.

Tânărul consideră că tatuajele sale sunt o cronologie a vieții, așa că a decis să-și tatueze pe piele lucrurile care l-au marcat de-a lungul timpului.

Jason și-a făcut primul tatuaj la 16 ani și este convins că până la bătrânețe va reuși să-și facă tatuaje pe tot corpul. Prima dată, bărbatul și-a tatuat un craniu, urmând apoi marca primei sale mașini de jucărie, marca primului telefon mobil, sigla școlii primare, ziarul preferat, canalul de televiziune preferat, etc.

Jason a dezvăluit că de fiecare dată când descoperă un nou brand de care este mulțumit, își face un tatuaj cu logo-ul companiei respective. Spre exemplu, anul trecut, bărbatul și-a cumpărat un Sedan și a decis să-și faăc un tatuaj cu marca Volkswagen.

Jason are și propriul salon de tatuaje în Mumbai, iar în 2014 și-a făcut 114 tatuaje într-o singură lună, urmând ca în 2015 să-și facă 177 de tatuaje în doar patru săptămâni. Tânărul și-a doborât propriul record în 2017, când și-a făcut 100 de tatuaje în zece zile. Bărbatul își face singur tatuajele, însă mai apelează și la ajutorul colegilor săi, atunci când nu se poate descurca în anumite zone.

Lumea crede că sunt nebun. Mă întreabă de ce îmi fac atât de multe tatuaje chiar şi artiştii tatuatori. Mi-am dorit să intru în Cartea Recordurilor. De aceea mi le-am făcut. Şi nu regret”, a mărturisit tânărul.

Foto: ProfiMedia

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.