FOTO | Louis Tomlinson și Liam Payne, tăticii din One Direction. Cum arată copiii lor acum!

Uite cum arata copiii lui Liam Payne și Louis Tomlison!

După ce au părăsit trupa One Direction, Louis Tomlinson și Liam Payne s-au dedicat mai mult familiei. Fiul lui Louis Tomlinson tocmai a împlinit vârsta de trei ani, în timp ce Bear, fiul lui Liam Payne are abia un an.

Louis Tomlinson este un tătic mândru, iar fiul său, Freddie îi seamănă leit. Louis Tomlinson și Briana Jungwirth au fost împreună pentru scurt timp în 2015, după care aceasta a rămas însărcinată. Freddie stă acum cu mama sa, însă Louis are grijă ca fiului său să nu-i lipsească absolut nimic.


Liam Payne este ceva mai rezervat în privința identității fiului său, Bear. Artistul nu a postat nicio fotografie cu chipul băiatului său, pentru că nu dorește ca acesta să simtă presiunea socială la care el și Cheryl sunt supuși. Cheryl și Liam Payne s-au despărțit în vară, după doi ani de relație.



„Ne pare rău că trebuie să anunţăm că drumurile noastre se despart. A fost o decizie greu de luat. Încă ne iubim ca familie. Bear este totul pentru noi şi vă rugăm să respectaţi dreptul nostrum la viaţa privată, până când vom rezolva totul împreună“, a scris Cheryl pe Twitter.

FOTO: Instagram, Mirror

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.