FOTO | Katherine Langford, actrița din „13 Reasons Why” și-a făcut o schimbare de look. Uite cum arată acum!

Oare Katherine Langford se pregătește pentru un rol nou?

Starul din serialul controversat „13 Reasons Why a decis că este momentul pentru o schimbare, așa că a adoptat un nou look, aceasta trecând de partea femeilor roșcate! 

Katherine Langford a postat pe Instagram o fotografie în care nu este machiată, iar ochii ei albaștri fac ca noul look să iasă în evidență. 

Actrița a apelat la un salon australian, Circles of Hair, care a postat de asemenea câteva fotografii pe rețelele sociale. Salonul a pus câteva imagini înainte și după transformarea actriței.



Katherine Langford a jucat rolul lui Hannah Baker în serialul „13 Reasons Why”, bazat pe un roman de Jay Asher. Totul porneșțe de la sinuciderea unei tinere adolescente, iar aceasta lasă în urma sa o serie de casete prin intermediul cărora dezvăluie motivele pentru care a recurs la acel gest.

După difuzarea serialului, mai mulți experți psihologi au atacat filmul din cauza modului în care este prezentată sinuciderea, fiind invocat faptul că mai mulți adolescenți ar putea urma exemplul personajului principal, Hannah Baker.

FOTO: Instagram, Cosmopolitan

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.