Cine este Mabel și ce a mai făcut după hitul lansat alături de Jax Jones?

Iată cine este Mabel, tânăra artistă care a colaborat cu Jax Jones pentru „Ring Ring”!

Mabel a devenit în scurt timp una dintre senzațiile muzicii europene și are toate atuurile pentru a ajunge un pilon în muzica internațională. Născuta în 1996, Mabel a debutat în 2015 cu single-ul „Know me better", iar în 2017 a ocupat un loc fruntaș în topurile din UK cu piesa „Finders Keepers".


 
În 2018 a colaborat cu Jax Jones pe piesa „Ring Ring", iar anul acesta este nominalizata la Brit Awards, la categoria British Breaktrough Act. Între timp, Mabel a lucrat intens la single-urile proprii, iar la începutul anului a lansat „Don't Call Me Up"

5 lucruri pe care trebuie să le mai știi despre Mabel:

  1. Numele ei real este Mabel McVey. S-a născut în Malaga, a crescut în Suedia, iar momentan locuiește în UK.
  2. Provine dintr-o familie muzicală. Mama ei este celebra Neneh Cherry, iar tatăl ei este producătorul Cameron McVey, care a lucrat de-a lungul timpului la materiale discografice lansate de Massive Attack. Familia ei este completata si de fratele sau, cântărețul Marlon Roudette, cunoscut pentru hiturile „New Age" sau „When The Beat Drops Out".
  3. A avut un blog de modă, iar de-a lungul timpului a fost invitată la fashion show-urile Stellei McCartney, fiind un blogger de front row. 
  4. Este foarte bună prietenă cu Stefflon Don și Raye.
  5. A studiat la prestigioasa școală de muzică din Suedia, Rytmus Musikergymna, unde au absolvit și Robyn și Tove Lo. 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.