James Bay și Zara Larsson deschid concertul lui Ed Sheeran de la București

James Bay și Zara Larsson vor cânta în deschiderea concertului lui Ed Sheeran de la București, din 3 iulie 2019.

Ed Sheeran va concerta la Arena Națională din București pe 3 iulie, iar în deschiderea show-ului său îi vom putea asculta pe doi dintre cei mai iubiți artiști ai momentului - James Bay și Zara Larsson.

Ed Sheeran este artistul cu cele mai mari vânzări mondiale în 2017 (IFPI). Cântărețul britanic și-a lansat cel de-al treilea album de studio, premiat cu Grammy, intitulat ‘÷’ (Divide) în martie 2017. Ed a continuat să domine topurile muzicale din toată lumea încă de la lansarea albumului. 

Cu vânzări de peste 15,5 milioane de albume până în prezent la nivel mondial, albumul ‘÷’ (Divide) a cuprins hiturile „Shape of You” (cel de-al treilea cel mai vândut single din toate timpurile în UK și piesa cu cele mai multe redări în streaming pe Spotify), „Castle on the Hill”, „Galway Girl” și piesa No. 1 de Crăciun în 2017 - „Perfect”.

Cine este James Bay?

James Bay născut la 4 septembrie 1990, este un cântăreț-compozitor și chitarist englez. În 2014, a lansat single-ul „Hold Back the River", înainte de a-și lansa albumul de debut „Chaos and the Calm”. Albumul a ajuns pe primul loc în Marea Britanie și pe locul 15 în SUA, iar la premiile Brit din 2016 a primit premiul pentru „Cel mai bun artist britanic”.

Bay a primit, de asemenea, trei nominalizări la Premiile Grammy din 2016, pentru „Cel mai bun artist nou”, „Cel mai bun album rock” și „Cel mai bun cântec rock”. În mai 2018, a lansat al doilea album de studio „Electric Light”.

Cine este Zara Larsson?

Zara Larsson este o cântăreață și compozitoare suedeză, care la vârsta de 10 ani a câștigat show-ul Talang, versiunea suedeză a concursului Got Talent. Zara a semnat cu casa de discuri TEN Music Group în 2012 și și-a făcut debutul în 2013, cu single-ul „Uncover”.

Totodată, Zara a împărțit scena cu nume celebre precum David Guetta pentru a cânta piesa oficială de Cel mai recent single al Zarei, „Ruin my life“, a fost lansat în octombrie anul trecut și a strâns deja peste 29.500.000 vizualizări pe Youtube

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.