Juan Magan, Hyenas, Mohombi și Yasiris au lansat piesa „Claro Que Si”

Colaborare de exceptie: Juan Magan, Hyenas, Mohombi și Yasiris fac echipă pentru un proiect inedit.

Colaborare de exceptie: Juan Magan, Hyenas, Mohombi și Yasiris fac echipă pentru un proiect inedit. Cea mai așteptată piesă a începutului de an, „Claro Que Si” este însoțită de un videoclip hot, dinamic, cu o imagine neon tropical și vibe-uri dominicane, în regia lui San și produs de Cat Music. Clipul a fost filmat în mai multe locații din Punta Cana și România pe parcursul a trei zile.

#ClaroQueSi a luat naștere în studiourile Nomad în România, iar apoi a făcut înconjurul lumii. O idee incipienta a trei scriitori care a fost apoi consolidată de Mohombi, Juan Magan, Yei Gonzalez, Santiago Rodriguez și Bruno. #ClaroQueSi a ajuns să uneasca scriitori și artiști de pe trei continente, fiecare cu atingerea și flavour-ul personal. Un mix de culturi și genuri muzicale de la moombathon până la reggaeton și dancehall fac din #ClaroQueSi o încercare inedită si ofertantă în mozaicul sonor internațional", declară Hyenas.

Am auzit multe despre Cat Music și este prima oară când colaborăm. Producția piesei mi s-a părut foarte tare, de aceea am decis să fac parte din acest proiect și multumesc Universal Music Spain pentru acest pas", mărturisește Juan Magan.

Cine este Juan Magan?

Cu sprijinul Universal Music Spain, Juan Magan este invitatul special al acestui proiect. Numit creatorul genului muzical „Electro Latino", Juan Magan este producător, artist, remixer și DJ, recunoscut la nivel internațional pentru piesele sale de succes. Hituri precum „Usted" (alaturi de Mala Rodriguez), „El Llorado (Come Un Nino)", „Déjate Llevar" (alaturi de Belina Manuel Turizo, Snova, B-Case) și „Si No Te Quisiera" (alaturi de Belinda, Lapiz Conciente) au adunat peste 700 de milioane de vizualizări pe YouTube. De asemenea, ca remixer, a colaborat cu Don Omar, Nelly Furtado, Pitbull, Bob Sinclair și multi alții.

Hyenas este un proiect muzical nou din România, format din doi producători talentați, Zagga și Cata. Cei doi artiști români combină numeroase genuri muzicale precum moombathon, reggaeton și dancehall.

Cine este Mohombi?

Recunoscut pentru piesele sale de succes, Mohombi a colaborat cu artiști de succes printre care Akon, Faydee, Nelly, Nicole Scherzinger și Craig David. Hituri precum „Bumpy Ride", „Mr. Loverman", „Habibi ( I Need Your Love)"(alaturi de Shaggy, Faydee si Costi Ionita) au adunat aproape 400 de milioane de vizualizari pe YouTube și au ocupat primele poziții în topurile de specialitate.

Cine este Yasiris?

În vârstă de 22 ani, Alba Yasiris Almonte Díaz (Yasiris) s-a născut în Republica Dominicana, iar din 2008 s-a mutat în Spania. În urmă cu doi ani, artista a participat la concursul "Gana Con Tu Voz", unde a câștigat în finala concursului de la Madrid.

Anul trecut, artista a intrat în portofoliul Cat Music Spain și a lansat „Hasta Manana (Mmm)", prima piesa din cariera sa, un featuring cu Ilinca, una dintre cele mai îndrăgite artiste din țara noastra, care a reprezentat România la Eurovision Song Contest 2017.  

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.