Ramona versus Anemona: uite pe cine ar alege Rusu și Andrei!

Uite pe cine ar alege Rusu și Andrei dintre Anemona și Ramona!

Rusu și Andrei au acceptat provocarea „Am/N-am” alături de Cristina Iacob și au intrat live pe Facebook, unde au mai răspuns la câteva întrebări despre filmul „Oh, Ramona”.  Cu această ocazie, am aflat pe cine ar alege Rusu și Andrei, dacă Ramona și Anemona ar fi fost în realitate Aggy și Holly.

Ele sunt foarte diferite. Eu le-am cunoscut și în spatele camerelor și pot spune că m-am înțeles foarte bine cu Holly/Anemona, pentru că am băut amândoi și astfel s-a creat o conexiune între noi doi și tequila. Holly este mai aproape de ceea ce eram eu, când s-a petrecut acținea din carte. E mai petrecăreață, în schimb Aggy/Ramona e mai serioasă, mai concentrată pe rol. Dar Aggy, ca persoană, nu mi se pare că seamănă cu Ramona, nu e așa malefică. Mi se pare opusul în realitate.

E foarte greu să alegi. Din punct de vedere fizic, genul meu e  Ramona/Aggy, dar ca personalitate, pe stilul meu e Holly/Anemona”, a spus Andrei.

În timp ce Andrei a oferit un răspuns detaliat, cu o mulțime de argumente, Rusu a preferat să fie scurt și la obiect: „Eu aș alege-o pe Ramona, e mai senzuală”.

Oh, Ramona!, rescrierea cinematografică a cărții lui Andrei Ciobanu, ajunge în cinematografele românești începând cu data de 14 februarie!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.