Cu ce se ocupă băieții de la 3 Sud-Est atunci când nu fac muzică

Laurențiu, Mihai și Viorel le-au povestit în această dimineață lui Rusu și Andrei cu ce se ocupă acum, în afara carierei muzicale.

Când spui 3 Sud-Est te gândești instant la trupa copilăriei tale și la cele mai romantice piese din ultimiii ani. Chiar dacă au lansat hituri pe bandă rulantă, băieții nu au stat numai în studio în ultima perioadă! Laurențiu, Mihai și Viorel le-au povestit în această dimineață lui Rusu și Andrei cu ce se  ocupă acum, în afara carierei muzicale.

Viorel are un restaurant în apropiere de Constanța, „Casa Rustică”, unde îl puteți asculta ca DJ, dezvăluind că Abba și Prince se află mereu în playlist-ul lui.

Viorel are casa în spatele restaurantului, a avut mai mult teren și și-a făcut casa acolo. Vin ospătarele la el la ușă și îl întreabă: ”Șefu, vă e foame?”, și el se duce și mănâncă la fast food”, a spus Laurențiu Duță.

Eu am un business, dar nu mă ocup direct de el, ci familia. Am un restaurant în Năvodari de care se ocupă sora mea și soția”, a dezvăluit Laurențiu.

În schimb, Mihai este cel mai norocos din toată această ecuație: „Eu mănânc pe gratis la restaurantele lor!”.

Trupa 3 Sud-Est a cântat în această dimineață live noul single – „Focul”, care ocupă primul loc în trending pe YouTube.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.