Cel mai bine îmbrăcate vedete de la Premiile BAFTA 2019

Iată care au fost cel mai bine îmbrăcate vedete la premiile BAFTA 2019!

Premiile Academiei Britanice de Film au avut loc duminică, iar vedetele au strălucit pe covorul roșu din Londra. Decernarea premiilor au avut loc la Royal Albert Hall, iar actori precum Salma Hayek, Viola Davis, Bradley Cooper, dar și ducesa de Cambridge, au pășit pe covorul roșu înainte de ceremonie.

Iată care au fost cel mai bine îmbrăcate vedete de la cea de-a 72-a ediție a premiilor BAFTA 2019!

1. Prințul William și Kate Middleton



Kate Middleton a îmbrăcat o rochie semnată Alexander McQueen și o pereche de pantofi Jimmy Choo. Ducii de Cambridge au fost prezenți la toată gala, iar după încheierea decernării premiilor, ei au discutat cu nominalizații și câștigătorii.

2. Viola Davis



Actrița a optat pentru un look monocrom, cu o rochie din catifea și satin.

3. Irina Shayk



Irina Shayk l-a însosțit pe Bradley Cooper la premiile BAFTA 2019, într-un costum de inspirație masculină cu un decolteu adânc.

4. Cate Blanchett



Cate Blanchet a apărut pe covorul roșu de la premiile BAFTA cu un nou look. Actrița s-a vopsit brunet și a purtat o rochie semnată de Christopher Kane, care i-a cucerit pe specialiștii în modă.

5. Glenn Close



Actrița în vârstă de 71 de ani a arătat incredibil într-o rochie neagră cu paiete, iar cerceii au completat ținuta într-o manieră glam.

6. Mahershala Ali



Mahershala Ali a câștigat duminică seara premiul BAFTA la categoria „cel mai bun actor în rol secundar”, în filmul „Green Book”. Pentru eveniment, actorul a ales un costum negru.

7. Salma Hayek



Salma a ales o rochie Gucci cu un umăr gol și a accesorizat-o cu o șopârlă strălucitoare.

8. Rami Malek



Rami Malek a adăugat duminică seară un premiu BAFTA la colecția sa de trofee. Actorul a câștigat la categoria „cel mai bun actor în rol principal” pentru interpretarea lui Freddy Mercury în „Bohemian Rhapsody”. Rami a pășit pe covorul roșu într-un costum alb, cu o cămașă neagră.

9. Bradley Cooper



Bradley Cooper a dovedit prin ținuta sa că simplitatea este cel mai frumos lucru. Regizorul filmului „A Star is Born” a plecat acasă cu trofeul pentru „cea mai bună coloană sonoră”.

Foto: Vogue

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.