Kiss Music News

Piesa lui Mihaill, „Who You Are” a fost premiată cu Discul de Platină în Italia

2018 a fost un an plin de realizări pe plan internațional pentru Mihail!

Piesa „Who You Are" semnată Mihail se bucură de o nouă realizare, la început de an. Artistul a primit Discul de Platină în Italia, din partea FIMI (Federazione Industria Musicale Italiana).

2018 a fost un an plin de realizări pe plan internațional pentru Mihail: a dominat topurile din Italia, finalul anului găsindu-l pe artist pe primul loc în topul celor mai difuzate piese internaționale cu single-ul „Who You Are".

Tot datorită succesului acestei piese a primit și trofeul „Top of the Top" în cadrul Festivalului Sopot din Polonia, iar în luna decembrie Mihail a fost invitat să cânte în cadrul prestigiosului Concertul anual de Crăciun de la Vatican.

O piesă inspirația din experiențele personale ale artistului, „Who You Are" a petrecut nouă săptămâni pe locul 1 în topul Media Forest, fiind a cincea cea mai difuzată piesa din 2017, consolidându-i poziția artistului în industria muzicală autohtonă. Este primul single în limba engleză semnat Mihail, care a devenit faimos datorită piesei „Ma ucide ea", a doua cea mai ascultată piesa din 2016.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.