Imagini care îți vor stârni gelozia! Cum a fost Ziua Îndrăgostiților pentru Maluma!

Maluma este un tip super romantic! Iată cum a petrecut de Ziua Îndrăgostiților!

Să fi fost de vină Valentine's Day sau sunt ei mult prea îndrăgostiți? Asta ne tot întrebăm de când am văzut noile fotografii cu Maluma și iubita lui, Natalia Barulich. Cei doi au sărbătorit Ziua Îndrăgostiților la un meci de baschet, la Madison Square Garden, iar în imaginile surprinse, aceștia păreau foarte tandri unul cu celălalt.

În timpul meciului, Maluma și Natalia și-au zâmbit, s-au sărutat pasional și și-au făcut câteva selfie-uri. La un moment dat, Maluma a fost surprins de camerele de filmat, iar imaginile au fost proiectate pe ecranele mari, amplasate deasupra publicului de pe stadion. Evident că Maluma a profitat de ocazie și s-a lăudat cu momentul respectiv și pe contul său de Instagram.

Suntem siguri că după meci, a urmat o seară romantică pentru cei doi îndrăgostiți, ținând cont că Maluma a vorbit și în trecut despre latura sa sensibilă.

Sunt foarte romantic și atent. Îmi place să o fac pe iubita mea să se simtă bine. Asta e cel mai important lucru. Îmi place să o protejez, să am grijă de ea, nu sunt nici un tip gelos. Vreau ca ea să se bucure de libertate, să-și trăiască viața, să facă ce îi place. Știu că ea se află acum într-un punct important al carierei sale, așa că ne susținem reciproc”, a povestit Maluma, într-un interviu pentru HOLA! USA.

Natalia este o persoană specială pentru mine. O iubesc mult! A apărut în viața mea la momentul potrivit. E pentru prima dată când oamenii știu ceva despe viața mea privată și despre relațiile mele – sunt fericit că oamenii au șansa de a vedea și cealaltă față a lui Juan Luis.

E important ca oamenii să știe că mă îndrăgostesc, sufăr, plâng, la fel ca oricine altcineva. Natalia înseamnă mult pentru mine. Am întâlnit-o când filmam pentru Felices los 4. A fost dragoste la prima vedere. Ea și-a văzut mai departe de carieră, așa și eu, iar la scurt timp ne-am reîntâlnit și am început să ieșim împreună”, a povestit Maluma.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.