Karl Lagerfeld, expert în comentarii răutăcioase. Iată cele mai controversate declarații ale designerului!

Iată cele mai controversate comentarii ale lui Karl Lagerfedl! Vedetele care au fost atacate de designer.

De-a lungul carierei sale, Karl Lagerfeld s-a remarcat prin colecțiile sale inedite, reușind să schimbe astfel imaginea casei de modă Chanel. Totuși, creațiile sale nu au fost de ajuns pentru ca acesta să apară pe prima pagină a publicațiilor. Designerul știa să-și facă simțită prezența în media, făcând adesea comentarii răutăcioase la adresa vedetelor.

Kate Middleton vs Pippa Middleton

Kate Middleton are o siluetă frumoasă. Îmi place genul acesta de femeie, sunt atras de frumusețile romantice. Pe de altă parte, sora ei are probleme. Nu-mi place deloc fața ei. Ar trebui să meargă numai cu spatele”, a spus designer-ul într-un interviu.

Detesta femeile cu forme

Un lucru e cert, Karl Lagerfeld nu ar fi avut niciodată în prezentările sale modele cu forme, pentru că detesta genul acesta de femei -„Nimeni nu vrea să vadă femei cu forme pe podium!

Îl plăcea Adele, deși era puțin cam...

Într-un interviu pentru Metro UK, Karl Lagerfeld a fost întrebat ce părere are despre Lana del Rey, însă acesta a preferat să vorbească despre altă artistă. – „Le prefer pe Adele și pe Florence Welch. Adele este pe val acum. Totuși e puțin cam grasă, dar are un chip frumos și o voce divină”.

Karl Lagerfeld, împotriva selfie-urilor

Nu fac selfie-uri. Dar alți oameni adoră să facă asta, toți vor să facă selfie-uri cu mine. Nu, nu, nu. Trăim într-o lume plină de selfie-uri... Slavă Domnului că Sebastien, asistentul meu, e rău și nesimțit cu lumea de pe stradă. Eu sunt un tip drăguț.”, a spus Karl într-un interviu pentru New York Times.

Despre bărbații scunzi

Viața nu e un concurs de frumusețe, deșii unii oameni urâți sunt minunați. Ceea ce urăsc sunt oamenii răi și urâți... ceea ce e cel mai rău este să fii un bărbat urât și scund. Femeile pot fi scunde, dar pentru bărbați este imposibil. E ceva ce nu ar trebui să-și ierte toată viața... cei scunzi sunt răi și vor să te omoare”, a spus Karl.

Despre Heidi Klum

Toată lumea știe cine este Heidi Klum, celebrul model german, care a defilat ani de zile pentru Victoria's Secret. Mai puțin Karl Lagerfeld...

Habar nu am cine este Heidi Klum. Nu a fost niciodată faimoasă în Franța. Nici măcar Claudia Schiffer nu știe cine este aceasta”, a declarat designerul despre celebrul model german.

Nici Prințesa Diana nu a scăpat!

Karl Lagerfeld a cunoscut-o pe Prințesa Diana în 1997 și a participat și la înmormântarea sa, însă acest lucru nu l-a oprit să facă niște comentarii răutăcioase la adresa ei. „A fost frumoasă, era dulce, dar era cam prostuță”, a spus designer-ul, într-un interviu pentru New York Magazine.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.