Kylie Jenner vorbește pentru prima dată despre operațiile sale estetice

Iată ce a declarat Kylie Jenner despre operațiile sale estetice!

Kylie Jenner a vorbit în cel mai recent interviu al său pentru revista „Paper”, despre operațiile estetice, dar și despre relația sa cu Travis Scott. Kylie Jenner a recunoscut că a apelat la fillere, cu toate că a renunțat anul trecut la ele pentru o perioadă de timp. Ea susține că nu are nicio altă intervenție estetică, ci doar un machiaj bun.

Oamenii cred că am apelat la bisturiu și că mi-am reconstruit în întregime fața, ceea ce este complet fals. Sunt îngrozită! Nu aș face niciodată așa ceva. Ei nu înțeleg ce pot face cu adevărat o coafură bună, un machiaj bun și, da, fillere”, a spus ea.

Vedeta a vorbit și despre presupusa logodnă cu iubitul ei, Travis Scott și a desființat complet zvonurile potrivit cărora s-au logodit. Aceasta a precizat că un inel pe acel deget nu înseamnă că urmează să se și căsătorească.

Kylie Jenner deține lanțul de produse cosmetice „Kylie Cosmetics” și este cea mai bogată membră a familiei Kardashian-Jenner. Potrivit unui clasament alcătuit de revista Forbes, Kylie Jenner deține o avere estimată la 900 de milioane de dolari. Cea mai mare parte a veniturilor sale provine din afacerea cu cosmetice și din aparițiile ei la diverse emisiuni televizate și din reclame.

Make-up-ul este ceva care mă face să mă simt puternică, mă face să mă simt bine și cred că este un lucru pozitiv. Nu este nimic rău dacă te joci cu acest lucru și te simți bine”, a mai declarat Kylie pentru revista „Paper”.

Foto: Instagram

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.