Cum arată acum actorii din serialul cu sirene H2O

Uite cum arată distribuția serialului la nouă ani de la încheierea filmărilor!

Cariba Heine, Claire Holt, Phoebe Tonkin și Indiana Evans au interpretat rolurile sirenelor Rikki, Emma, Cleo, Bella, în timp ce Angus McLaren, Burgess Abernethy și Luke Mitchell au interpretat rolurile băieților simpatici Lewis, Zane și Will din 2006 pana in 2010.

La nouă ani de la încheierea filmărilor, o parte dintre actorii care au devenit celebrii datorită acestui show și-au continuat cariera și au obținut roluri în alte seriale TV celebre, în timp ce restul au ales alte domenii.

#1 Cariba Heine

În serialul H2O, Cariba Heine a interpetat rolul lui Rikki, adolescenta rebelă a grupului. După încheierea celebrului serial, actrița a mai jucat în „Blue Water High”, „A Model Daughter: The Killing of Caroline Byrne”, dar și în alte seriale.

#2 Claire Holt

Claire Holt și-a continuat cariera de actriță și a reușit să obțină roluri în serialul „Pretty Little Liars”, dar și în „Mean Girls 2”. Claire s-a căsătorit, iar acum așteaptă primul ei copil!


#3 Phoebe Tonkin

Pheobe Tonkin a interpretat rolul lui Cleo, în H2O, iar după terminarea serialului actrița a obținut roluri în „The Vampire Diaries” și „The Originals”, iar în paralel activează ca model. 

#4 Indiana Evans

După apariția în „H20: Just Add Water”, actrița a mai jucat în „Crownies”, iar în 2015 a avut un rol principal în show-ul „Secrets and Lies”.

#5 Angus McLaren

Din 2008 pana în 2013, acesta a jucat în „Packed to the Rafters”, iar în paralel a cântat în două formații, Rapids și Bogey Lowensteins.

#6 Burgess Abernethy

Actorul a părăsit lumea showbiz-ului, după apariția în H2O și a apărut doar în cateva episoade din „Crownies” și „Mirrors”.

#7 Luke Mitchell

Australianul a mai apărut în „Home and Away”, „The Tomorrow People”, iar în prezent face parte din distribuția serialului „The Code”

Foto: Instagram

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.