Ed Sheeran este acum un bărbat însurat. Cum a fost la nunta sa!

După ce s-a logodit în secret, se pare că s-a și căsătorit în secret! Iată cum a fost la nunta lui Ed Sheeran!

După ce s-a logodit în secret, se pare că s-a și căsătorit în secret! Se pare că Ed Sheeran s-ar fi însurat cu Cherry Seaborn, chiar înainte de Crăciun, într-un sat din Suffolk. Nunta artistului a fost una restrânsă, la care nu au participat celebrități, așa că Taylor Swift nu a fost alături de bunul său prieten.

Ed s-a căsătorit cu câteva zile înainte de Crăciun. A fost totul foarte liniștit – doar câțiva foști colegi de școală de-ai lui Ed, rudele și preotul”, a declarat o sursă.

Au fost doar 40 de oameni – deci fără Taylor Swift, fără directorii caselor de discuri, membrii ai familiei regale sau staruri pop. Ed nu a vrut să facă tam-tam, a vrut ca totul să fie pentru ei doi – doar o nuntă mică de iarnă”, a spus aceeași sursă.

 

Chiar dacă cununia a fost una restrânsă, Ed și Cherry pregătesc o petrecere pentru vară, unde își vor invita prietenii și colegii de muncă, care nu au fost prezenți la nuntă.

Ed și Cherry pregătesc o nuntă în stilul unui festival, unde vor fi mai mulți invitați, iar totul se va întâmpla la sfârșitul verii. Acolo vor cânta și vor dansa cu toții, și o vor invita și pe Taylor Swift”, a dezvăluit aceeași sursă.

Ed a purtat inelul de logodnă încă din decembrie 2017, iar de atunci multă lume s-a întrebat dacă artistul s-a căsătorit în secret „Purtăm amândoi inelele. Așa că nimeni nu-și va da seama dacă ne-am căsătorit sau nu”, spunea Ed Sheeran într-un interviu din primăvara trecută.

Cei doi s-au cunoscut în timpul școlii, în Framlingham, iar în 2015 au anunțat oficial că formează un cuplu.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.