James Bay va cânta nou său single, „Peer Pressure”, în deschiderea concertului lui Ed Sheeran de la București

James Bay va cânta nou său single, „Peer Pressure”, în premieră în România, în deschiderea celui mai așteptat concert al anului 2019

James Bay va cânta nou său single, „Peer Pressure”, în premieră în România, în deschiderea celui mai așteptat concert al anului 2019 - Ed Sheeran, concert ce va avea loc la Arena Națională din București, în data de 3 iulie.

Peer Pressure”, o combinație perfectă între delicatețe, emoție și căldură, este cel mai recent single pe care  James Bay l-a lansat zilele acestea. Piesa ne învață o lecție importantă despre dragoste și ne oferă fundalul sonor ideal al unei povești de amor.

Piesa „Peer Pressure” a fost produsă de către Joel Little și ne vorbeste despre modul în care găsim acea persoană în fața căreia suntem pregătiți a ne abandona complet, fără reținere, fără sisteme de apărare, fără frică.

„Cred că poate fi foarte ușor să trăiești știind că ești mereu protejat și nu lași pe nimeni să treacă de armura personală.  Din varii motive, ne clădim ziduri de apărare în fiecare zi. În momentul în care am scris ”Peer Pressure”, eu și Julia am dorit să vorbim despre momentul în care apare în viața ta persoana potrivită și reusește să sfărâme acea arumură prin dragoste și ajunge astfel la tine. Să lucrez cu Julia a fost un moment magic, în care actul de a crea s-a simțit atât de special, mai ales că piesa abordează un subiect unic ce este expus adesea într-o lumină negativă", declară James Bay.

Concertul Ed Sheeran din această vară de la București face parte din turneul de promovare al albumului „Divide”, care se va desfășura în Franța, Portugalia, Spania, Italia, Germania, Austria, România, Republica Cehă, Letonia, Rusia, Finlanda, Danemarca, Ungaria, Islanda și UK.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.