Juventus cucerește România: de pe Arena Națională pe Cluj Arena!

Iată când va avea loc Juventus Training Camp România – ediția Summer 2019!

Campioana Italiei merge la Cluj-Napoca pentru a pregăti pentru performanță tineri fotbaliști din România. Tabăra de fotbal Juventus Training Camp România – ediția Summer 2019, deschisă copiilor cu vârste între 6 și 13 ani, se va desfășura la Cluj-Napoca în perioada 8-13 iulie 2019. Pregătirea zilnică se va desfășura în Parcul Sportiv Universitar „Iuliu Hațieganu”, al Universității Babeș-Bolyai.

Programul de pregătire din cadrul taberei de fotbal cuprinde 20 de ore de antrenamente și pregătire tehnică după modelul Juventus, cu unii dintre cei mai buni antrenori de copii și juniori din Italia. Este vorba de antrenori de la Juventus Academy, care contribuie la pregătirea viitoarelor talente care vor îmbrăca tricoul bianconero.



Copiii care vor participa la tabăra de fotbal vor primi echipament sportiv original Juventus Torino, o minge adidas, un rucsac Juventus, tricouri polo pentru activitățile de recreere etc. Portarii beneficiază de un KIT special.

De asemenea, organizatorii asigură masă de prânz, gustări și apă de-a lungul fiecărei zile de antrenament și supraveghere de specialitate și asigurare medicală pe toată durata taberei. Între antrenamente, vor fi organizate activități de recreere și socializare. Sunt oferite și cursuri de limba italiană pentru sportivi. Tabăra se încheie cu o ceremonie de închidere și acordare de diplome.

Tabăra de fotbal JTC România este un stagiu de pregătire după modelul Juventus, adus în țara noastră de Luigino Pellegrini, fost agent al lui Roberto Baggio.



Sunt mândru de faptul că organizăm deja cel de-al treilea stagiu de pregătire Juventus în România și că vom face acest lucru la Cluj-Napoca. Am avut în primele două tabere, care s-au desfășurat la București, mai mulți copii foarte talentați din Cluj, foarte apreciație de antrenorii italieni și ne-am gândit că ar fi foarte frumos ca, de data aceasta, să mergem noi acolo”, a declarat Luigino Pellegrini.

Tabăra de fotbal JTC România – ediția Summer 2019 este deschisă copiilor cu vârste între 6-13 ani. Înscrierile se pot face doar pe site-ul oficial.

Foto: Juventus Academy 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.