VIRAL | Ultima imagine cu solistul The Prodigy în viață. Cu ce dramă se confrunta Keith Flint!

O ultimă imagine cu solistul trupei The Prodigy a fost realizată cu înainte cu două zile de moartea artistului, iar acum fotografia a devenit virală.

O ultimă imagine cu solistul trupei The Prodigy a fost realizată cu înainte cu două zile de moartea artistului, iar acum fotografia a devenit virală. În imagine, Keith Flint părea într-o formă fizică bună, fiind surprins în timp ce alerga la o cursă din parcul din Chelmsford.

Artistul a alergat pe o distanță de 5 kilometri, și chiar ar fi realizat un record personal, trecând de linia de sosire în 21 de minute și 22 de secunde, după cum relatează Daily Mail. În fotografie, Keith purta un buff portocaliu pe cap, pantaloni scurți și jambiere verzi și părea că se bucură din plin de acea cursă.

Cu ce probleme se confrunta Keith Flint?

Din păcate, artistul suferea de depresie, din cauza despărțirii de soția sa, Mayumi Kai, o DJ-iță japoneză, care l-a ajutat să treacă peste dependența de droguri.

În urma divorțului, Keith ar fi fost nevoit să își scoată la vânzare ferma din Essex, iar acest lucru l-ar fi determinat să se drogheze din nou, după cum susține tabloidul The Sun.

Keith Flint  a fost găsit mort, luni dimineață, în locuința sa din Dunmow, Essex. Deși poliția nu a oferit detalii despre deces, unul dintre membrii trupei The Prodigy, Liam Howlett, a dezvăluit că solistul s-a sinucis.

„Vestea este adevărată. Nu ne vine să credem că spunem aşa ceva, dar fratele nostru Keith şi-a luat viaţa în acest weekend. Suntem şocaţi, al dracu' de furioşi, confuzi şi avem inima sfâşiată de durere. RIP, fratele Liam”, scrie pe pagina de Instagram a trupei. 

Membrii trupei The Prodigy şi-au exprimat într-un comunicat „starea profundă de şoc şi tristeţe” faţă de moartea lui Flint, pe care l-au considerat „un pionier, un inovator şi o legendă” a muzicii.

Prodigy au venit prima oară în România în 1995, iar ultimul concert al trupei în țara noastră a fost la Untold, în 2018.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.