FOTO | Chanel a prezentat ultima colecție creată de Karl Lagerfeld. Modelele au defilat cu ochii în lacrimi!

Colecția toamnă-iarnă 2019-2020 a casei Chanel a fost prezentată de Virginie Vinard.

Casa de modă Chanel a prezentat ultima colecție creată de designerul Karl Lagerfeld, păstrând un minut de tăcere la începutul show-ului. Evenimentul a avut loc la Grand Palais din Paris, iar decorul a constat într-un peisaj de iarnă, cu cabane și zăpadă artificială. 



Cara Delevingne și Kaia Gerber au fost printre modelele care au participat la defilare, unde pe fundal putea fi auzită vocea lui Karl, vorbind despre show-urile sale. În timpul defilării, unele dintre modele au izbucnit în lacrimi, vizibil afectate de moartea designer-ului. Show-ul a fost încheiat de actrița Penelope Cruz, care a defilat cu un trandafir alb în mână. 

Ce se va întâmpla cu Choupette, pisica lui Karl Lagerfeld? Felina ar putea moșteni toată averea!





Printre vedetele care au participat la eveniment s-au numărat actriţele Kristen Stewart, Monica Bellucci şi fostele top-modele Naomi Campbell şi Claudia Schiffer.



Colecţia casei Chanel a fost prezentată de Virginie Viard, „mâna dreaptă" a lui Lagerfeld în ultimii 30 de ani. Aceasta va prelua departamentul de creaţie al casei Chanel, pe care Karl l-a condus din 1983. 



Karl Lagerfeld a murit pe 19 februarie, la vârsta de 85 de ani, surse apropiate acestuia spunând că ar fi suferit de un cancer pancreatic.

Foto: ArcStreet, DailyMail

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.