Jean Gavril și Feli îi aduc un tribut lui Dan Spătaru și îi dedică soției artistului o nouă versiune a piesei „Îți pare rău"

Ascultă pe Kiss FM tributul adus lui Dan Spătaru!

În anul în care artistul ar fi împlinit 80 de ani, Jean Gavril și Feli îi aduc un tribut lui Dan Spătaru și îi dedică soției artistului o nouă versiune a piesei „Iți pare rău".

Jean Gavril și Feli lansează „Îți pare rău", o variantă personală, sensibilă și plină de emoție a piesei interpretate în versiunea sa originală de marele artist Dan Spătaru, care anul acesta ar fi împlinit 80 de ani. Cuceriți de piesă și de povestea pe care o transmite, Jean și Feli și-au dorit că prima care ascultă versiunea interpretată de ei să fie Sidonia Spătaru, soția lui Dan Spătaru.

Parcă ne doream cumva girul lui Dan Spătaru și ne-am gândit că e firesc că primul ascultător al versiunii noastre să fie cel mai apropiat om al artistului, femeia puternică din spatele legendei, și asa am ajuns cu piesa la doamna Spătaru căreia îi și dedicam interpretarea noastră", povestește Jean care a primit cu emoție un „bravo"din partea soției lui Dan Spătaru pentru piesa reprodusă în studiourile HaHaHa Production.

Jean a ascultat pentru prima dată piesa „Îți pare rău" în urmă cu doi ani și de atunci l-a marcat, i-a sunat în urechi și în suflet non-stop până când s-a hotărât să-i dea și glas alături de Feli:

Am intrat în studio și am tras piesa dintr-o suflare. Versiunea aceasta pe care am lansat-o acum este acea primă interpretare a mea, nicio altă variantă pe care am tras-o dupa aceea nu a avut aceeași emoție ca acea primă întâlnire a mea cu piesa în fața unui microfon. Piesa aceasta este toată o emoție, de la început până la sfârșit".

Odată cu „Îti pare rău", Feli trăiește parcă poezia iubirilor de altădată care se găsesc din ce în ce mai rar în ziua de astăzi.

Sunt foarte încântată că în sfârșit cânt un duet cu Jean și mai ales o așa piesă a marelui Dan Spătaru. Când „ne-a lovit" ideea de a reface „Îți pare rău", am fost atât de entuziasmați încât repede am intrat în studio și am tras piesa! Îmi dă o stare de nedescris și mă duce cu gândul la iubirile REALE „din vremuri", iubiri care astăzi foarte rar se trăiesc!"

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.