În ce își investește Ed Sheeran întreaga avere? Iată pe ce a cheltuit 42 de milioane de lire sterline!

Ed Sheeran are o avere estimată la 80 de milioane de lire sterline și deja a cheltuit jumătate din ea!

Ed Sheeran are o avere estimată la 80 de milioane de lire sterline și deja a cheltuit jumătate din ea! Artistul britanic a investit o mare parte din avere în piața de imobiliare din Marea Britanie. Conform ziarului The Sun, Ed Sheeran este în prezent proprietarul a 18 case și apartamente în Londra și Suffolk și deține propriul restaurant în Notting Hill.

Experții financiari consideră că „Ed Sheeran a fost super inteligent pentru că și-a investit banii în proprietăți. Mai ales dacă s-a axat pe Londra, unde piața este în creștere”.

Ce deține de fapt Ed Sheeran?

Se pare că Ed ar avea 2 apartamente lângă Shoreditch, care valorează 1.45 milioane de lire sterline, șase apartamente în Hammersmith, în valoare de 5.6 milioane de lire sterline, trei case în Holland Park – 7.7 milioane de sterline, și două case în Chiswick, care au costat 3.7 milioane de lire.

Între timp, Ed și-a mai achiziționat o casă și un restaurant în Notting Hill pentru 21.3 milioane de lire sterline. În Suffolk, artistul deține deja patru case, estimate la aproape 3 milioane de lire sterline.

Anul trecut s-a aflat că Ed Sheeran și-ar fi cumpărat și un bar în Portobello Road, care ar fi costat 1.5 milioane de lire sterline. Cântărețul își dorește să transforme localul într-un club cu muzică live, însă vecinii săi nu par să fie de acord cu asta. Londonezii au descris barul Galicia ca fiind unul dintre puținele restaurante cu specific spaniol din capitala Marii Britanii, așa că ar prefera ca acesta să-și păstreze autenticitatea.

Ce îi mai trece prin cap lui Ed?

În Suffolk, Ed a solicitat încă din 2017 permisiunea de a-și construi propriul pub, cu camere la subsol, conectate printr-un tunel, care ar duce chiar către casa lui. 

Ed Sheeran ar fi început să facă aceste investiții încă din 2012, cumpărându-și prima casă în Suffolk, cu 895.000 de lire sterline. De atunci, acesta a mai cumpărat încă alte trei proprietăți vecine, iar întreaga zonă ar fi fost numită „Sheeran-ville”.

 

Nu uita, dacă vrei să-l vezi live pe Ed Sheeran, încă îți poți cumpăra bilete pentru concertul de la București, de pe data de 3 iulie 2019.

Foto: DailyMail

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.