Zara Larsson, îndrăgostită până peste cap. Uite cât de bine arată iubitul suedezei!

Zara Larsson este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, modelul Brian Whittaker.

Zara Larsson este îndrăgostită până peste cap de iubitul ei, modelul Brian Whittaker. Cei doi sunt împreună încă din 2017, însă artista suedeză visa la Brian încă din 2015.

Se pare că în urmă cu 4 ani, Zara Larsson ar fi postat o fotografie cu Brian Whittaker pe Twitter, întrebându-i pe fanii săi cine este tânărul chipeș din imaginea respectivă. În cele din urmă, fanii au ajutat-o să-l identifice pe frumușelul din fotografie, iar acum, Zara are o relație cu acesta.

De curând, artista a fost întrebată dacă are gânduri mai serioase cu Brian, însă aceasta a declarat că încă nu se gândește la căsătorie.

E doar un adolescent. Nu ne gândim încă la căsătorie, cel puțin nu pentru următorii 10 ani!”, a declarat Zara Larsson într-un interviu pentru Capital FM.

De curând, artista a lansat și single-ul „Don't Worry Bout Me”, care vorbește despre un fost iubit, care încă o caută. Piesa sună super bine și suntem siguri că o să o ascultăm live în această vară, în deschiderea concertului lui Ed Sheeran, de la Arena Națională din București.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.