SPOILER | Am aflat de ce se holbează ciudat Bran la celelalte personaje din „Game Of Thrones”

Te-ai întrebat până acum ce se întâmplă cu Bran Stark?

Dacă ai văzut primul episod din noul sezon al serialului „Game Of Thrones”, cu siguranță îți aduci aminte de scenele cu Bran Stark, în care acesta se holbează ciudat la alte personaje.

Modul ciudat în care Bran îi privește pe ceilalți a stârnit o mulțime de glume, dar și câteva semne de întrebare. Mulți fani ai serialului s-au întrebat care e treaba cu Bran. Oare acesta încearcă să vadă ceva în trecutul celorlalte personaje?

Încep să fiu destul de bun la holbat, dar ceea ce mă ajută cu adevărat este faptul că eu sunt miop și nu văd mare lucru când sunt pe platourile de filmare. Nu pot să port ochelari și nu am nici lentile de contact”, a spus actorul Isaac Hempstead, într-un interviu cu Jimmy Kimmel.

Îmi aduc aminte că aveam o scenă în sezonul șapte cu Sophie Turner, cea care o joacă pe Sansa și mi-a zis că mă holbez la ea, ca și când îi văd sufletul, și i-am zis că eu nici măcar nu o văd...”, a povestit Ian Hempstead.

Dacă în primul sezon Bran era un copil dulce și simpatic, acum acesta a devenit un personaj mult mai serios. Bran este acum Corbul cu Trei Ochi, care poate vedea lucruri importante din trecutul celorlalți. Personajul său ar putea schimba cu totul firul acțiunii, așa că ne așteptăm să aflăm oricând lucruri noi despre celelalte personaje.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.