Drama prin care a trecut actrița Claire Holt, cunoscută pentru serialele „The Vampire Diaries” și „The Originals”

După încheierea serialelor „The Vampire Diaries” și „The Originals”, Claire Holt a trecut printr-o perioadă dificilă.

După încheierea serialelor „The Vampire Diaries” și „The Originals”, Claire Holt a trecut printr-o perioadă dificilă, după ce a suferit un avort în cea de-a 12-a săptămână de sarcină. Actrița a vorbit atunci despre evenimentul nefericit printr-o postare emoționantă pe Instagram, iar fanii au susținut-o cu mesaje încurajatoare.

Mă simt vinovată, iar soțul meu s-a comportat minunat cu mine în toată această perioadă. Nu aș fi putut să supraviețuiesc fără el. Simt că l-am rănit, că i-am luat copilașul. Este un sentiment atât de rău, pe care nu mă așteptam să îl trăiesc vreodată”, a povestit actrița.

Experiența a avut un impact negativ asupra lui Claire, care a luat toată vina asupra ei, având probleme ulterior cu încrederea de sine.

Mă întrebam de ce corpul meu nu poate să facă asta? Poate că nu eram pregătită pentru a fi mamă? Poate că sunt defectă”, spunea Claire Holt, într-un interviu mai vechi.

Actrița a povestit că cel mai dificil moment a fost cel în care doctorul a anunțat-o că va putea să piardă sarcina oricând. „Doctorul ne-a spus că bebelușul este foarte mic și că există șansa de a-l pierde, așa că cel mai bine ar fi să nu anunț pe Facebook faptul că sunt gravidă”, a spus Claire Holt.

La cinci luni de la avort, actrița australiană a rămas din nou însărcinată și a născut un băiețel pe nume James, în martie, anul acesta.

Claire Holt s-a căsătorit anul trecut, în luna august, cu Andrew Joblon, fostul iubit al actriței Amanda Seyfried.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.