FOTO | Cum arată surorile gemene ale lui Enrique Iglesias. Acestea sunt mari vedete pe Instagram!

Enrique pare să aibă concurență din partea surorilor sale mai mici, gemenele Victoria și Cristina, care au împlinit de curând 18 ani.

Enrique Iglesias este cu siguranță cel mai celebru dintre copiii lui Julio Iglesias, ținând cont că acesta și-a început cariera muzicală încă din adolescență.  Totuși, Enrique pare să aibă concurență din partea surorilor sale mai mici, gemenele Victoria și Cristina, care au împlinit de curând 18 ani. Acestea sunt deja mari vedete pe Instagram, unde postează mai mereu fotografii din vacanțele lor exotice.

Ținând cont că au ajuns la vârsta majoratului, cele două tinere au primit permisiunea de a participa singure la MET Gala, fără a fi însoțite de părinți, iar apariția lor a fost una impecabilă. Gemenele au purtat două rochii semnate Oscar de la Renta, una cu tentă roz, iar cealaltă cu albastru.


În anul 1971, cântărețul spaniol s-a căsătorit cu Isabel Preysler, cu care are trei copii: Chabeli Maria Isabela, Julio Jr. și Enrique, ultimii doi alegând să urmeze aceeași carieră ca tatăl lor. La începutul anilor ’90, Julio Iglesias s-a însurat cu Miranda Johanna Maria Rijnburger, alături de care are nici mai mult, nici mai puțin de cinci copii, printre care și pe gemenele Cristina și Victoria, care s-au născut în 2001.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.