A murit Grumpy Cat, cea mai cunoscută pisică de pe Internet

Grumpy Cat, cea mai cunoscută felină de pe Internet, a murit la vârsta de şapte ani. Pisica a devenit faimoasă datorită aspectului său mereu morocănos, care a transformat-o într-o adevărată senzaţie online, în 2012. De atunci, popularitatea pisicii a crescut atât pe YouTube, cât şi pe reţelele de socializare, chipul ei fiind folosit într-o mulţime de meme-uri.

Grumpy Cat a murit pe 14 mai, în urma unor complicaţii apărute din cauza unei infecţii a tractului urinar, după cum au anunţat proprietarii felinei. „Pe lângă faptul că a fost copilul nostru şi un membru nepreţuit al familiei, Grumpy Cat a ajutat milioane de oameni din întreaga lume să zâmbească - chiar şi atunci când le era greu. Spiritul ei va continua să trăiască prin fanii de pretutindeni“, au scris proprietarii pe Twitter.

Felina avea peste 2.4 milioane de fani pe Instagram, iar averea ei era estimată la 100 de milioane de dolari, câştigaţi în urma campaniilor publicitare, dar şi a filmelor în care a apărut.

Adevăratul nume al pisicii era Tardar Sauce, iar internauţii au transformat-o într-o adevărată vedetă, încă din 2012, atribuindu-i mesaje sarcastice şi amuzante.

Grumpy Cat a afişat întodeuna o expresie „morocănoasă“, deoarece suferea de nanism felin, o maladie din cauza căreia pisica nu s-a dezvoltat în mod normal. În plus, pisica avea o ocluzie dentară inversă, mandibula fiind mai lungă decât maxilarul superior, ceea ce îi conferea animalului o expresie permanentă de nemulţumire.

 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.