Un actor din „Spartacus” s-a filmat alături de românii care au sărbătorit în Piața Victoriei

Actorul Manu Bennett din „Spartacus” s-a alăturat luni seară românilor din Piața Victoriei, care au ieșit să sărbătorească rezultatele alegerilor europarlamentare.

Manu Bennett, celebrul actor din serialul „Spartacus: Blood and Sand”, a ajuns la București în acest weekend, pentru a participa la East European Comic Con. La evenimentul dedicat tuturor pasionaților de filme, seriale, benzi desenate și gaming, au participat și alte numele cunoscute de la Hollywood, printre care Paul Wesley și Carice van Houten. Aceștia au susținut câteva conferințe, s-au fotografiat cu fanii și au profitat de vizita în România, pentru a descoperi capitala.

În timp ce actrița Carice van Houten s-a plimbat prin Herăstrău, Manu Bennett a decis să cunoască mai bine atmosfera din capitală. Actorul din „Spartacus” s-a alăturat luni seară românilor din Piața Victoriei, care s-au întâlnit să sărbătorească împreună rezultatele alegerilor europarlamentare. Aceștia s-au adunat și în semn de solidaritate față de toți cetățenii români din afara granițelor, care nu au putut să-și exercite dreptul constituțional la vot.

Manu Bennett a filmat o parte din atmosfera din Piața Victoriei, unde oamenii au participat cu pancarte, steaguri și șampanie. Evenimentul, intitulat „Sărbătoarea primei Victorii”, a fost organizat pe rețelele de socializare, la scurt timp după ce Liviu Dragnea a fost condamnat. 

Manu Bennett a stat de vorbă cu câțiva români, pentru a afla mai multe despre ce se întâmpla în politica țării noastre și i-a încurajat pe toți cei care s-au implicat în această schimbare pentru România.

Sentimentul de libertate… asta simt oamenii când alegerile sunt făcute corect și când votul lor contează. E o atmosferă minunată. Oamenii sunt foarte fericiți!”, a spus Manu Bennett, într-unul dintre clipurile sale.

Manu 

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.