Ce familie frumoasă avea Edith Gonzalez! Cu cine era căsătorită actrița?

Uite cu cine era căsătorită Edith Gonzalez și cum arată fiica regretatei actrițe!

Edith Gonzalez era căsătorită cu omul de afaceri Lorenzo Lazo, de aproape opt ani. Cei doi s-au cunoscut în 2003, într-un restaurant din Ciudad de Mexico, însă pe atunci, amândoi se aflau în relații diferite. Edith Gonzalez forma un cuplu cu Santiago Creel, un celebru politician, iar Lazo era căsătorit cu Concha de la Mora.

Din păcate, în anul 2009, soția lui Lorenzo a murit de cancer, iar atunci, Edith i-a fost alături lui Lazo, cei doi fiind foarte buni prieteni. Ulterior, prietenia celor doi s-a transformat într-o frumoasă poveste de dragoste, iar în 2010 aceștia s-au căsătorit.

Edith Gonzalez a decedat pe 13 iunie 2019, la vârsta de 54 de ani, într-un spital din Mexic. Aceasta fusese diagnosticată cu cancer ovarian în 2016, și suferise mai multe operații în ultima perioadă. La câteva ore de la moartea actriței, jurnalista Mara Patricia Castaneda a declarat că și soțul lui Edith, Lorenzo, ar suferi de cancer, însă acesta nu a confirmat zvonul.

Edith Gonzalez avea o fiică în vârstă de 15 ani, pe nume Constanza, din relația cu Santiago Creel.  Actrița a vorbit despre fiica ei în interviuri și relația dintre cele două era una cu totul specială.

Chiar anul trecut, într-un interviu, Edith Gonzalez a povestit cât de important a fost sprijinul pe care l-a primit din partea fiicei sale:  „Fetița mea a dormit la picioarele patului meu, timp de trei săptămâni, și nu m-a abandonat nicio clipă”.

Edith Gonzalez își dorea să îi fie alături fiicei sale, pe 17 august, când tânăra ar fi împlinit 15 ani. Actrița voia să îi organizeze o petrecere cu mult fast fetiței sale,  lucru pe care i l-ar fi dezvăluit unei prietene apropiate.

N-a apucat să-i îndeplinească visul Constanzei. Voia să-i aniverseze cei 15 ani, voia să fie o petrecere mare, conform tradiției, la care toată lumea să fie îmbrăcată de gală”, a povestit Vanessa Claudio.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.