Cine este Gianluca Vacchi, milionarul care va urca pe scena de la NEVERSEA?

Gianluca Vacchi va mixa pe scena de la NEVERSEA! Uite de ce nu trebuie să-l ratezi!

În CV-ul său, Gianluca Vacchi este un antreprenor de succes, în vârstă de 52 de ani, însă pentru internauţi, acesta este un super-star pe Instagram. Celebrul italian a uitat de cariera în afaceri şi în ultimii 2-3 ani, acesta a cucerit internetul cu o mulţime de videoclipuri în care dansează alături de femei frumoase.

Gianluca are aproape 13 milioane de urmăritori pe Instagram, unde postează mai tot timpul imagini din vacanţele sale exotice, fotografii de pe iahturi, din private jet-uri sau din maşini de lux.

Într-un interviu pentru Business Insider, Vacchi a declarat că viaţa sa profesională s-a încheiat la 45 de ani, iar de atunci, italianul a îmbrăţişat un nou stil de viaţă, care i se potriveşte de minune. Italianul a început să se ocupe de afacerile familiei sale, pe când avea 25 de ani, chiar după ce şi-a terminat studiile în economie. Acesta a preluat companiile care aveau nevoie de restructurări şi le-a pus pe picioare, după care le-a listat la bursă.

La 45 de ani am realizat că lumea nu mai are să îmi ofere nimic. Nu mai sunt interesat să câştig bani deloc, acum sunt interesat de lucrurile care mă fac curios”, a dezvăluit Gianluca pentru Business Insider.

După ce a renunţat la afaceri, Gianluca şi-a îndreptat atenţia spre social media, unde a devenit un adevărat influencer.

Nu sunt îndeajuns de bătrân încât să nu fiu interesat de modul în care tinerii comunică acum, şi evident, de modurile în care aceştia se distrează”, a spus Vacchi. Acesta a încercat să înţeleagă cum funcţionează social media şi aşa şi-a dat seamă că el trebuie să facă parte “neapărat” din această lume!

Oamenii nu se mai uită în ziar dimineaţa, primul lucru pe care îl fac atunci când se trezesc este să se uite pe Instagram. Toată lumea a devenit interesată de ce se petrecere cu vieţile altora. E ciudat, dar asta e”, a spus Gianluca Vacchi.

Italianul s-a făcut remarcat cu mişcările sale de dans, iar popularitatea sa a ajuns şi la urechile lui J Balvin, care l-a invitat pe Gianluca să apară în videoclipul piesei “Mi Gente”.

Însă asta nu a fost de ajuns pentru milionarul italian, care de un an s-a apucat şi de muzică. Gianluca Vacchi a colaborat până acum cu o serie de nume celebre din industria latino, printre care Luis Fonsi, Sebastian Yatra şi Yandel. Însă italianul nu vrea să se oprească aici! Acesta îşi doreşte o colaborare cu Dua Lipa şi J Balvin, declarând într-un interviu că le admiră foarte mult stilul muzical.

Muzica este adevărata mea pasiune. Petrec foarte mult timp în studio, lucrând la piese noi. Este un sentiment incredibil, atunci când reuşeşti să îţi aduni toată creativitatea pentru a realiza ceva.”, a povestit Gianluca Vacchi într-un interviu pentru AXS.

Gianluca Vacchi va mixa pe scena principală de la NEVERSEA, în cea de-a patra zi de festival, fiind urmat de duo-ul francez Ofenbach! Abia aşteptăm să vedem show-ul milionarului italian! See you there!

Kiss FM is The Sound of NEVERSEA! Are you ready for the best experience this summer? See You There!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.