Ed Sheeran nu se dezlipește de soția lui. Cum au fost surprinși cei doi!

Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au căsătorit de curând și nu reatează niciun moment pentru a fi împreună!

Logodnă în secret, nuntă în secret și acum, o vacanță discretă în Ibiza! Lui Ed Sheeran îi place să își țină viața personală departe de ochii curioșilor și acum se află în vacanță, alaturi de soția lui.

Ed și Cherry Seaborn par cuplul perfect, judecând după pozele celor doi din vacanța de la Ibiza. Interpretul hitului „Shape of You” nu și-a ascuns nicio clipă sentimentele față de soția lui. Cei doi au stat tot timpul îmbrățisați, s-au distrat și au făcut poze, alături de grupul lor de prieteni.

În stilul caracteristic, cei doi nu au ieșit în evidență nici prin vestimentație. Sheeran s-a ascuns sub o șapcă și ochelari de soare, iar soția lui a adoptat un look romantic și relaxat. Alegerea perfectă pentru zilele de vară, pe malul Mediteranei.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn s-au căsătorit în decembrie, anul trecut, având o ceremonie restrânsă. Nunta a fost o surpriză chiar și pentru unii prieteni ai acestora. La ceremonie au participat în jur de 40 de persoane, doar prietenii apropiați și familia

Ne dorim ca Ed să profite de vacanță și să își încarce bateriile pentru concertele care urmează. Noi ne întâlnim cu Ed Sheeran, pe 3 iulie, la București, pe Arena Națională!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.