Denis Szanto este DJ-ul câștigător care va mixa la NEVERSEA!

DJ-ul care va mixa pe scena de la NEVERSEA, back to back cu Partydul Kiss FM, este Denis Szanto!

Kiss FM începe săptămâna cu anunțuri importante! DJ-ul care va mixa pe scena de la NEVERSEA, back to back cu Partydul Kiss FM, este Denis Szanto! Tânărul DJ este din Tâșnad și are 19 ani! Denis va mixa pe aceeași scenă pe care vor urca și alte nume mari precum Steve Aoki, DJ Snake și Afrojack!

Pasiunea mea pentru muzică a început în urmă cu 13 ani. Eram copil și eram atras de tot felul de genuri muzicale, mai ales datorită mamei mele, care asculta orice, de la populară până la  folk sau rock. Apoi am urmat liceul de arte și în urmă cu cinci ani de zile am început să mixez și să produc muzică”,  ne-a spus Denis.

Tânărul DJ are deja experiență pe scenele festivalurilor, ținând cont că a fost prezent la Snow Fest în Franța, în 2017 și 2018, iar anul trecut a activat la UNTOLD, la o scenă mai mică, organizată de unul dintre sponsorii festivalului. De asemenea, Denis Szanto a mai mixat și la câteva festivaluri din țară, dar și în cluburile din Iași, Cluj și Oradea.

Îmi doresc foarte mult să îi văd la NEVERSEA pe DJ Snake, Bassjackers și pe G-Eazy, pe care îl admir ca artist”, ne-a spus Denis Szanto.

Denis va deschide festivalul Neversea și va mixa pe Main Stage, back to back cu Partydul Kiss FM! Ne vedem acolo pe 4 iulie! Nu uita că încă te poți înscrie în campania „Fii DJ-ul Kiss FM”, pentru a mixa la UNTOLD!

Kiss FM is The Sound of Neversea! Are you ready for the best experience this summer? See you there!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.