Află trei lucruri despre Bassjackers, înainte de a-i vedea la Neversea!

Mai este putin până la Neversea și te pregătim pentru întâlnirea cu Bassjackers!

Kiss FM este radioul distracției de la Neversea! Ești pregătit pentru cea mai tare experiență din această vară? Noi te ținem la curent cu cele mai tari lucruri despre festivalul tău preferat la malul mării!

Au rămas mai puțin de două săptămâni până la Neversea și noi ne asigurăm că știi toate detaliile despre artiștii tăi preferați. Printre head liner-ii din acest an se numără și băieții de la Bassjackers. Iată 3 lucruri pe care ar trebui să le știi despre cei doi artiști!

1. Duo-ul a fost creat în perioada liceului

Flohr și Van Hilst au fost cei mai buni prieteni în timpul liceului, când au hotărât să se lanseze în industria muzicală, sub numele de Bassjackers. Cei doi au început să aibă spectacole și au stabilit rolurile fiecăruia. În timp de Flohr este showman-ul, prietenul lui se ocupă de producția din spatele scenei.

2. Single-ul „Mush Mush” a cucerit cei mai cunoscuți DJs

Chiar dacă s-au lansat în 2007, „Mush Mush”, creat patru ani mai târziu, a fost primul lor single de succes. Piesa a apărut pe Beatport, un magazin online de muzică electronică și a intrat rapid în Top 10, pe aceeași platformă, unde a staționat timp de două luni. Hardwell, Dimitri Vegas & Like Mike și Swedish House Mafia au inclus piesa în set-urile lor. În 2015, Afrojack a inclus, pentru prima dată, single-ul „What We Live For”, în show-ul lui, piesa fiind o colaborare între el și Bassjackers.

3. Și lor li se întămplă lucruri amuzante în timpul concertelor

Baieții de la Bassjackers au povestit unul dinte cele mai amuzate și ciudate lucruri pe care le-au pățit. În timpul unui live set, o fată a venit la pupitrul lor de DJ, dar nu pentru a cere o piesă. Ea voia să afle parola de la WiFi.

Anul trecut, revista DJ Mag i-a clasat pe locul 30 în Top 100 DJ's. Și dacă nu i-ai ascultat până acum, nu trebuie să îi ratezi la Neversea!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.