Salvatore Ganacci, cel mai trăznit DJ pe care îl vei vedea la NEVERSEA!

În weekend-ul acesta, ne dăm întâlnire cu unul dintre cei mai energici DJ din lume, Salvatore Ganacci, pe plaja Neversea!

Kiss FM este radioul distracției de la NEVERSEA! Ești pregătit pentru cea mai tare experiență din această vară? Noi te ținem la curent cu informații despre artiștii tăi preferați și te pregătim de festival! Așa că iată trei lucruri pe care ar trebui să le știi despre Salvatore Ganacci, înainte de a-l vedea live!

 
 
Născut în Bosnia, crescut în Suedia și cu un nume italienesc, Salvatore Ganacci, a cucerit publicul cu piesa „Dive”, în colaborare cu Enya. „Dive” a urcat rapid în topuri și a devenit primul lui hit. Salvatore nu consideră că aparține unui anumite gen muzical, iar colaborarea cu Enya demonstrează acest lucru. DJ-ul a povestit că majoritatea lucrurilor pe care le face în viața profesională, își au originea în glumele dintre el și prietenii lui. Glume, pe care încearcă să le aducă în atenția publicului.

1. Cum și-a ales numele de scenă 

Poate nu știai, dar numele adevărat al DJ-ului este Emir Kobilić. El a povestit că în trecut obișnuia să joace fotbal, iar stilul lui era asemănător cu cel al jucătorilor italieni. De asemena, și părul lung îl ajuta să contureze look-ul italienesc și să treacă de adversari. Părul DJ-ului îi intra în ochi adversarului și îl încurca fix în timpul unei faze importante. De aici, prietenii lui au început să îi spună Salvatore Ganacci„Ganacci nici măcar nu este un nume adevărat, dacă îl vei căuta pe Google, nu apare nimic, este doar un nume imaginar. Este alter-ego-ul meu”

2. Mișcările lui de dans

Fie că ești fanul lui sau nu, probabil, ai văzut clipul cu Salvatore dansând. DJ-ul este un entertainer  adevărat și are o energie greu de consumat. Anul trecut, el a mixat și a dansat fără oprire, timp de o oră, iar fanii i s-au alăturat. Asa că repetă-ți miscările de dans și pregătește-te pentru un adevărat show! Weekend-ul acesta, pe plaja NEVERSEA!

3. Povestea din spatele clipului piesei „Horse”

În stilul caracteristic, Salvatore a lansat anul acesta, cel mai trăznit clip! Clipul piesei „Horse” a reușit să împartă părerile celor care îl urmăresc. Unii s-au amuzant, iar alții l-au condamnat pe artist. Totuși, în spatele imaginilor se ascunde un mesaj, iar Salvatore Ganacci l-a explicat, într-un interviu, acordat pentru Billboard. Salvatore a fost crescut într-o cultură slavonă, iar de mic era obișnuit cu povești pline de morală. Metafora pantofului are legătură cu faptul că în copilărie a crescut într-un grup de „tineri imigranți frustrați”. Pantoful este expresia virilității și a bunăstării celor pe care îi admira atunci.
 
Kiss FM is The Sound of UNTOLD & NEVERSEA! Are you ready for the best experience this summer? See You There!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.