Andra și Descemer Bueno ne-au dat detalii din relația lor cu Enrique Iglesias!

Andra și Descemer Bueno ne-au povestit mai multe detalii despre prietenia lor cu Enrique Iglesias!

Andra și Descemer Bueno ne-au vizitat în această dimineață la „Râzi cu Rusu şi Andrei”, unde au cântat live noul lor single „Camarero”. Ei ne-au povestit mai multe despre noua piesă și cum au ajuns la această colaborare. Despre „Camarero”, Descemer a declarat: „după ce am auzit piesa cu vocea Andrei, este deja un alt cântec pentru mine”.

Descemer ne-a spus și povestea din spatele hitului „Bailando”, în colaborare cu Enrique Iglesias. Cei doi au scris piesa împreună în 2009. Totuși, înainte de lansarea hitului, din 2014, a mai existat o variantă, în colaborare doar cu Gente De Zona.

Cei doi nu doar că au colaborat pentru această piesă. Descemer și Enrique s-au cunoscut, pentru prima dată în 2005 și de atunci, au rămas prieteni foarte buni. Despre Enrique, Descemer ne-a spus că: „este o pesoană foarte umilă, este unul dintre cel mai buni prieteni ai mei. Întodeauna este foarte grijuliu cu oamenii din jurul lui și este foarte apropiat de ceilalți”.

Anul trecut Andra și Descemer au colaborat cu Enrique, pentru piesa „Nos Fuimos Lejos”, care are peste 50 de milioane de vizualizări pe Youtube. Și sunt mari șanse să depășească varianta originală.

Dacă vrei să urmăreşti tot interviul, îl poţi găsi mai jos!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.