INTERVIU | Zara Larsson - „Încerc să lucrez mai mult cu femei!”

Citește acum interviul nostru cu Zara Larsson și află mai multe despre relația ei de cuplu, cariera muzicală și gusturile în materie de modă!

Dacă îți mai aduci aminte de hiturile „Lush Life”, „Never Forget You” si „Ain't My Fault”, atunci cu siguranță știi cine este Zara Larsson. Tânăra suedeză a venit pentru prima dată în România, pentru a cânta în deschiderea lui Ed Sheeran, așa că noi nu am ratat ocazia de a ne întâlni cu ea.

Înainte de a urca pe scenă, Zara ne-a povestit mai multe despre cum a început 2019 pentru ea și din câte se pare, artista nu are de ce să se plângă:

Cred că acest turneu e cel mai tare lucru care mi s-a întâmplat anul acesta. Am avut și propriul meu turneu în America, am avut niște colaborări super cool, acum turneul cu Ed și asta nu e tot – urmează să lansez un nou album. Deci pot să spun că am avut un an fantastic până acum!”.

Nu oricine are șansa de a colabora cu Ed Sheeran, însă Zara Larsson se poate considera norocoasă că l-a întâlnit pe artist. Aceasta îl apreciază extrem de mult pe britanic și îi este recunoscătoare pentru ajutorul pe care i l-a oferit.

Eram în studio când l-am cunoscut pe Ed Sheeran. Scriam un cântec și eram super emoționată. Ed este unul dintre cei mai tari artiști din lume și mi-a întrecut orice așteptare. Ed este un tip atât de drăguț și e atât de ușor să lucrezi cu el. Îl apreciez atât de mult, mai ales că în ziua de astăzi oamenii nu sunt atât de drăguți...”.

Dacă te-ai întrebat vreodată care este ritualul unui artist, înainte de a urca pe scenă, ei bine, Zara Larsson ne-a dezvăluit care sunt cele mai importante lucruri pe care le verifică, înainte de a începe un concert.

Verific mereu dacă am outfitul în regulă și dacă am microfonul cu mine, iar de restul se ocupă echipa mea. Avem o încălzire de obicei, dar nu e chiar un ritual. Dar de obicei sunt super chill înainte de a urca pe scenă, dacă arăt ok și părul îmi stă bine, sunt pregătită de show”, a povestit Zara.

Zara Larsson este o feministă convinsă și își exprimă adesea părerea pe Instagram sau pe Twitter cu privire la drepturile femeilor, așa că am întrebat-o ce părere are despre line-up-ul festivalurilor, unde vedem mai mereu headlineri de sex masculin.

La festivaluri headlinerii sunt mai mereu bărbați, nu am văzut niciodată un line-up plin de femei. Iar dacă asta s-ar întâmpla, oamenii ar fi surprinși și ar comenta. Când îmi compun piesele, îmi doresc să am în studio cel puțin o fată, pentru că vreau să aibă și ea oportunitatea de a compune muzică la fel ca mine. Mereu încerc să lucrez mai mult cu femei!

În lumea asta sunt atât de multe fete talentate, care fac muzică, dar din păcate nu au putere de decizie. De obicei, directorii caselor de discuri sunt bărbați, iar asta ar trebui să se schimbe”, a susținut Zara.

Dacă ai aruncat o privire pe contul ei de Instagram, cu siguranță ai văzut fotografiile pe care le are alături de iubitul ei. Cei doi s-au cunoscut într-o manieră amuzantă: Zara Larsson a postat o fotografie cu Brian Whittaker pe Twitter, dorind să afle mai multe detalii despre el. În cele din urmă cei doi s-au cunoscut, iar prima lor întâlnire nu a fost cea mai strălucită...

La prima noastră întâlnire am ieșit într-un restaurant de fițe și el era îmbrăcat în trening și eu eram gen... ok. A fost interesant. Culmea e că nu am fost pe aceeași lungime de undă din prima. Apoi l-am revăzut după un an și totul a fost diferit. E o poveste amuzantă.  Sunt sigură că nu sunt prima persoană care și-a cunoscut iubitul pe internet. Eram curioasă, l-am abordat și a mers exact așa cum mă așteptam”.

Iar când vine vorba de modă, Zara Larsson se declară îndrăgostită până peste cap de stilul Rihannei, pe care o admiră de foarte mulți ani.

O ador pe Rihanna! Abia aștept să își lanseze colecția vestimentară. Ar trebui să îmi facă un discount. Sau să-mi dea totul pe gratis. Hahaha”, a spus Zara.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.