Miley Cyrus, dezvăluiri şocante despre căsnicia sa şi despre serialul "Hannah Montana"

Miley Cyrus a dezvăluit că nu este o soţie clasică şi că încă se simte atrasă de femei!

Miley Cyrus este vedeta lunii august pe coperta revistei Elle din Statele Unite, iar interviul pe care l-a acordat celebrei publicaţii este unul extrem de controversat. În 2015, artista declara că este pansexuală, iar anul trecut, aceasta s-a căsătorit cu Liam Hemsworth, chiar înainte de Crăciun, aşa că presa încă are întrebări cu  privire la căsnicia lui Cyrus.

Cred că oamenii sunt confuzi în ceea ce priveşte căsnicia mea. Dar pot să vă spun că am o relaţie specială. Nu ştiu dacă o să vorbesc vreodată public despre ceea ce se întâmplă în relaţia mea, pentru că totul e atât de complex, modern şi nou pentru mine, şi nu cred că e cazul ca oamenii să se amestece”, a spus Miley Cyrus.

Artsta a declarat că deşi se află într-o relaţie heterosexuală de foarte mult timp, ea încă se simte atrasă de femei, iar acest lucru nu pare să îl deranjeze pe Liam Hemsworth.

El este omul care mi-a fost mereu alături”, a spus Miley despre Liam. “Nu pot să spun că sunt o nevastă clasică. Nu îmi place acest termen. Prefer mai mult cuvântul “parteneră”", a dezvăluit artista.

În acelaşi interviu, Miley Cyrus a vorbit şi despre perioada în care juca în serialul Hannah Montana, dezvăluind care a fost motivul care a făcut-o să renunţe la celebrul personaj.

“În momentul în care am făcut sex pentru prima dată, mi-am dat seama că nu o să mai pot să-mi pun vreodată peruca aia pe cap. Ar fi fost ciudat”, a spus artista.

 

După încheierea serialului "Hannah Montana", Miley a încercat să scape de imaginea vedetei Disney, prin diverse apariţii vulgare şi controversate. Acum, aceasta declară că nu se mai simte “ruşinată” de trecutul său şi chiar a revenit la look-ul care a consacrat-o.

E foarte tare când auzi că o artistă precum Cardi B asculta Hannah Montana când era în liceu. Lucrurile astea mă fac fericită”, a povestit Miley.

Foto: Elle, Instagram

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.