Află mai multe despre Alberto Cristian, concurentul care îşi doreşte să mixeze pe scena principală de la UNTOLD

Kiss FM îți oferă cea mai tare rampă de lansare la UNTOLD, așa că profită de ea!

Kiss FM îți oferă cea mai tare rampă de lansare  la UNTOLD, așa că profită de ea! Cucerește-ne cu sound-ul tău, iar primul set de la Main Stage îți aparține. Căutăm cel mai bun mix care să dea startul distracției la cel mai tare festival, iar până la încheierea concursului, vă prezentăm câteva dintre mix-urile înscrise! 

Astăzi vi-l prezentăm pe Alberto Cristian, unul dintre DJ-ii înscriși  în concursul nostru! Puteți asculta mix-ul său pe Kiss FM, sâmbătă seară, după ora 22:30, dar și în secțiunea destinată campaniei.

"Am început să fiu pasionat de muzica electronică prin 2007, când mergeam la Liberty Parade. De atunci m-am apucat eu de muzică şi am tot testat mai multe genuri. Am simţit că asta trebuie să fac şi dacă aş fi ştiut cum reacţionează publicul, mi-ar fi fost şi mai uşor de la început. Am mai mixat până acum la un festival la Mogoşoaia, dar îmi doresc să ajung pe scena de la UNTOLD", ne-a spus Alberto Cristian.

Dacă ar fi să aleagă un DJ favorit, Alberto spune că îl admiră extrem de mult pe Jamie Jones, care este deja cunoscut pentru show-urile sale de la festivalurile străine.  

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.