Smiley, apariție surpriză la concertul Jazzy Jo! Cum a reacționat artista!

Smiley a cântat alături de Jazyy Jo, după ce a surprins-o în timpul unui concert!

Jazzy Jo a cântat sâmbătă seara pe scena de Jazz&Folk, a unui festival din parcul Herăstrău. Însă, nici artista, nici spectatorii nu se așteptau la ce a urmat. Smiley a urcat pe scenă și i-a propus să cânte o piesă, așa că fanii s-au bucurat de duetul celor doi.

„Bună seara. Eram aici în Herăstrău și am auzit vocea lui Jazzy Jo, am recunoscut-o, evident, și am zis să îi fac o surpriză. Are o voce pe care o cunosc foarte bine și eu am o ureche care aude foarte multe voci și le și recunosc repede. Am venit să cântăm o piesă împreună” a declarat Smiley, imediat după ce a urcat pe scenă.

Chiar dacă Smiley și Jo se cunosc de mult timp, momentul a fost o surpriză pentru toată lumea. Inclusiv pentru artistă, care a rămas fără cuvinte. Cei doi au o relație de prietenie de lungă durată și în 2015 au colaborat pentru piesa „My Present For You”, coloana sonoră a filmului „Poveste de dragoste”.

Am întrebat-o pe Jazzy Jo cum s-a simțit în momentul respectiv și ne-a povestit că momentul nu a fost planificat, ci din contră, a surprins-o la fel de mult. 

„Avem atât de rar timp să ne vedem.... nu am mai cântat împreună de atâta vreme.... Mi-a facut o mare surpriză, I missed it. Iar pentru colegii mei a fost o premieră, nu au mai cântat cu el. Așa că pentru mine: o surpriză mare de tot, am bolmojit amandoi o piesă, iar ei au avut o premieră. Mi-au facut semn prietenii din public să mă uit în dreapta mea si nu înțelegeam de ce mi-l tot arătau pe Gabi...știam că e acolo, mereu e acolo. Culmea e că nici Caue și nici Rareș, ceilalalți doi colegi, nu au văzut nimic și pe nimeni. All my love to the place that helped build me!”

Urmărește întreg momentul aici!

 Foto: FB Cantus Mundi România

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.