Cine este Andrew S, DJ-ul care vrea să deschidă festivalul UNTOLD

Kiss FM îți oferă cea mai tare rampă de lansare la UNTOLD, așa că profită de ea!

Kiss FM îți oferă cea mai tare rampă de lansare  la UNTOLD, așa că profită de ea! Cucerește-ne cu sound-ul tău, iar primul set de la Main Stage îți aparține. Căutăm cel mai bun mix care să dea startul distracției la cel mai tare festival, iar până la încheierea concursului, vă prezentăm câteva dintre mix-urile înscrise! 

Astăzi vi-l prezentăm pe Andrew S, unul dintre DJ-ii înscriși  în concursul nostru! Puteți asculta mix-ul său pe Kiss FM, sâmbătă seară, de la ora 22:00, dar și în secțiunea destinată campaniei.

Prin 2012-2013 ascultam foarte des radio și ascultam și mix-urile lui Vali Bărbulescu, DJ Optick, DJ Dark. Îmi plăceau set-urile lor și mi se părea că prin fiecare mix le transmiteau ascultătorilor un vibe interesant. M-am gândit că și eu pot să îmi exprim trăirile prin muzică și așa am început să remixez diverse piese, am tot căutat să văd ce track-uri puneau și alți DJ în set-urile lor. Am debutat în 2014, la un festival local, iar de atunci am mai mixat pe la cluburile din oraș, prin diverse localuri și încet încet am ajuns să iubesc tot mai mult această pasiune”, a spus Andrew S.

Dacă ar fi să aleagă un DJ favorit, Andrew S spune că îl admiră extrem de mult pe Martin Garrix, pe care abia aşteaptă să îl vadă la UNTOLD.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.