Află mai multe despre Silvan Diaconescu, unul dintre concurenții înscriși în campania „Fii DJ-ul Kiss FM la UNTOLD!”

Kiss FM îți oferă cea mai tare rampă de lansare la UNTOLD, așa că profită de ea!

Kiss FM îți oferă cea mai tare rampă de lansare la UNTOLD, așa că profită de ea! Cucerește-ne cu sound-ul tău, iar primul set de la Main Stage îți aparține. Căutăm cel mai bun mix care să dea startul distracției la cel mai tare festival, iar până la încheierea concursului, vă prezentăm câteva dintre mix-urile înscrise! 

Astăzi vi-l prezentăm pe Silvan Diaconescu, unul dintre DJ-ii înscriși în concursul nostru! Puteți asculta mix-ul său pe Kiss FM, sâmbătă seară, de la ora 22:25, dar și în secțiunea destinată campaniei.

Am fost pasionat de muzică încă din copilărie, pentru că mama m-a înscris la liceul de muzică, din clasa a V-a, iar apoi am făcut Conservatorul. Nu m-am îndreptat spre instrumente, mi-a plăcut mai mult să fiu DJ. Am mixat în deschiderea artiștilor, la evenimentele din Mioveni. Momentan mă ocup doar de evenimente, muzica îmi ocupă tot timpul”,  a spus Silvan Diaconescu.

Dacă ar fi să aleagă un DJ favorit, Silvan spune că îl admiră extrem de mult pe Armin van Buuren pe care abia aşteaptă să îl vadă la UNTOLD.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.