Cum a început pasiunea lui Andrei Pădurean pentru muzică

Kiss FM îți oferă cea mai tare rampă de lansare la UNTOLD, așa că profită de ea!

Kiss FM îți oferă cea mai tare rampă de lansare  la UNTOLD, așa că profită de ea! Cucerește-ne cu sound-ul tău, iar primul set de la Main Stage îți aparține. Căutăm cel mai bun mix care să dea startul distracției la cel mai tare festival, iar până la încheierea concursului, vă prezentăm câteva dintre mix-urile înscrise! 

Astăzi vi-l prezentăm pe Andrei Pădurean, unul dintre DJ-ii înscriși  în concursul nostru! Puteți asculta mix-ul său pe Kiss FM, sâmbătă seară, de la ora 23:09, dar și în secțiunea destinată campaniei.

Eu am acum 19 ani, iar pe la 17 ani am început să merg pe la majorate, pe la petreceri și tot trăgeam cu ochiul pe la DJ. Am început să mixez muzică acasă, mă jucam cu un controller mic și mă uitam pe net,  așa am învățat din diverse clipuri cum să fac tranziții. Am mixat până acum la evenimentele din Oradea, însă mi-aș dori să ajung pe scena de la UNTOLD”, a spus Andrei.

Dacă ar fi să aleagă un DJ favorit, Andrei Pădurean spune că îl admiră pe Tujamo, pe care abia aşteaptă să îl revadă la UNTOLD.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.