AYA este DJ-ița câștigătoare care va mixa la UNTOLD

Tânăra câștigătoare este din Zalău și are 21 de ani!

Kiss FM începe săptămâna cu anunțuri importante! DJ-ita care va mixa pe scena de la UNTOLD, back to back cu Partydul Kiss FM, este AYA! Tânăra câștigătoare este din Zalău și are 21 de ani! AYA va mixa pe aceeași scenă pe care vor urca și alte nume mari precum Armin van Buuren, Robbie Williams și Martin Garrix!

Pasiunea mea pentru muzică a început încă din copilărie, a fost mai mult o tradiție de familie. Și tatăl meu este DJ! Am început cu dansul, iar pe parcurs am descoperit pasiunea mea pentru zona de DJing. Primul meu eveniment  a fost într-un club din Zalău, unde am fost și rezident aproape un an. Practic mi-am început cariera acasă, la mine în oraș, iar apoi am fost chemată să pun muzică în tot felul de locații și la tot felul de petreceri”, ne-a povestit AYA.

AYA ne-a dezvăluit că Untold ar fi primul ei festival și că abia așteaptă să urce pe Main Stage, acesta fiind un vis pe care îl avea de ceva timp.

Untold ar fi primul meu festival! Chiar le ziceam prietenilor că vreau ca primul meu Untold să fie cel în care eu să pun muzică, să fiu pe scenă și uite că mi s-a îndeplinit acest vis”.

Printre DJii ei preferați se numără câteva nume importante din industria muzicală, iar cu doi dintre ei ne întâlnim și la UNTOLD – Armin van Buuren și Martix Garrix.

AYA va deschide festivalul UNTOLD și va mixa pe Main Stage, back to back cu Partydul Kiss FM! Ne vedem acolo pe 1 august! Nu uita că încă te poți înscrie în concursul Party Charter, pentru a câștiga un abonament la UNTOLD și un bilet de avion spre Cluj Napoca.

Kiss FM is The Sound of UNTOLD! Are you ready for the best experience this summer? See you there!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.