Ce look i se potrivește mai bine Antoniei? Cum va apărea artista pe scena ONE! Festival

Cum va apărea Antonia pe scenă, în primul weekend de Kiss Energy, la ONE! Festival!

ONE! este cel mai mare festival al muzicii românești. Timp de 4 weekend-uri, Piața Ovidiu din Constanța se va transforma în cel mai fierbinte loc de pe litoralul românesc, unde  vei avea parte de show-uri live și de muzică pentru toate gusturile! Pe 27 iulie, în seara Kiss Energy ne dăm întâlnire la ONE! Festival cu Adda, Jo, Ruby, Antonia, Connect-R, 3 Sud-Est și Voltaj.

Considerată una dintre cele mai frumoase femei din Romania, Antonia obișnuiește să își surprindă fanii cu schimbările ei de look. Artistei îi place să experimenteze la capitolul make-up și hairstyle și se lasă mereu pe mâna profesioniștilor.

De-a lungul timpului, Antonia a încercat diverse tunsori și nuanțe pentru părul ei. De la blond, la ombre sau breton, însă în ultimul timp, artista a mizat pe un look natural.

Totuși, Antonia profită din plin de utilitatea perucilor și de apariția unei aplicații, cu ajutorul căreia poți testa cea mai potrivită culoare pentru părul tău. Așa că le-a cerut și părerea fanilor ei de pe Instagram.

Oare să ne așteptăm la o nouă schimbare de look a Antoniei? Nu mai este mult și vom afla! Sâmbătă seară, în primul weekend de Kiss Energy, la ONE! Festival!

Dacă vrei să afli mai multe despre artiştii tăi preferaţi, vino la One!Festival, pe 26 iulie, în Piaţa Ovidiu din Constanţa. Până atunci, stai cu ochii pe www.onefestival.ro, pentru a afla mai multe despre program şi despre line-up! Te așteptăm alături de cei dragi și nu uita că intrarea este liberă!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.