O nouă despărțire la Hollywood. Ce actori și-au spus adio?!

Protagoniștii serialului, „Riverdale”, Cole Sprouse și Lili Reinhart, s-au despărțit!

Protagoniștii serialului, „Riverdale”, Cole Sprouse și Lili Reinhart, s-au despărțit după doi ani de relație.

Aparent, cei doi s-au despărțit la începutul verii și nu mai locuiesc împreună, a povestit un apropiat al actorilor, pentru E!News. De asemenea, acesta a declarat că cei doi „au păstrat intenționat distanța unul față de celălalt”, dar având în vedere că au fost reluate filmările pentru serial, cei doi „se înțeleg mai bine”.

Vestea a venit ca un șoc pentru fanii acestora, care i-au vazut la evenimentele din acest an fiind foarte veseli și apropiați.

Relația celor doi nu a început chiar cu dreptul. Cole a povesit că Lili era inițial foarte timidă și i-a fost greu să o abordeze - „Cred că era jumătatea primului sezon când ea a început să-i lase pe oameni să intre, cu adevărat, în viața ei”. Nici Lili nu a fost, la început, atrasă de Cole. Mai mult, aceasta a declarat că o enerva vocea actorului.

Totuși, în timp, cei doi au început să fie mai apropiați și nu s-au ferit să arate acest lucru pe rețelele de socializare sau prin comentariile amuzante făcute unul la adresa celuilalt, în interviuri.

Conform sursei citate anterior, „în momentul de față, situația este incertă, dar se pare că cei doi ar putea să se îndrepte către împăcare”. Mai ales că s-au reluat filmările pentru noul sezon „Riverdale” și cei doi vor petrece foarte mult timp pe platourile de filmare. Primul episod al sezonului 4 va fi lansat în toamna acestui an.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.