Iată cum sună prima piesă a lui Connect-R, lansată în anii `90!

Connect-R va urca sâmbătă, 27 iulie, pe scena festivalului ONE!, care va avea loc în Piața Ovidiu din Constanța.

ONE! este cel mai mare festival al muzicii românești. Timp de 4 weekend-uri, Piața Ovidiu din Constanța se va transforma în cel mai fierbinte loc de pe litoralul românesc, unde  vei avea parte de show-uri live și de muzică pentru toate gusturile! Pe 27 iulie, în seara Kiss Energy ne dăm întâlnire la ONE! Festival cu Adda, Jo, Ruby, Antonia, Connect-R, 3 Sud-Est și Voltaj.

Atunci când te gândești la începutul carierei lui Connect-R, probabil prima piesă de care îți amintești este „Dacă dragostea dispare”, în colaborare cu Alex Velea. Însă, artistul făcea parte din peisajul muzical românesc și înainte de acest hit.

Connect-R și-a început cariera, încă din copilărie, ca dansator. La vârsta de 15 ani a descoperit muzica hip-hop, care a devenit una dintre marile lui pasiuni. Acesta a început să compună și a intrat pentru prima dată într-un studio de înregistrări în 1997. Împreuna cu Bull-Dog, a fondat trupa „Giganzii” și a înregistrat prima lui piesă, „Observ”.

Prima colaborare cu un nume mare din peisajul muzical românesc a fost pentru melodia „Fără nume”, a trupei R.A.C.L.A. Un alt pas important în cariera sa a fost faptul că în 2006, a devenit primul rapper care a urcat pe scena Eurovision. Din acel moment, cariera artistului a evoluat, acesta reușind să lanseze unele dintre cele mai mari hituri românești. În anul 2012, „Vara nu dorm” a devenit hitul verii și este una dintre piesele pe care încă le fredonăm cu toții.

Așa că nu rata ocazia să cânți alături de Connect-R, sâmbăta aceasta, în primul weekend de Kiss Energy, la ONE! Festival. Te aşteptăm împreună cu cei dragi și nu uita că intrarea este liberă!

Dacă vrei să afli mai multe despre artiştii tăi preferaţi, vino la One!Festival, pe 26 iulie, în Piaţa Ovidiu din Constanţa. Până atunci, stai cu ochii pe www.onefestival.ro, pentru a afla mai multe despre program şi despre line-up!

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.