INTERVIU | Care sunt plăcerile nevinovate ale Antoniei?

Iată ce dezvăluiri a făcut Antonia la ONE! Festival!

Antonia a urcat pe scena ONE! Festival, în acest weekend, și i-a încântat cu hiturile sale pe constănțeni, dar și pe turiștii veniți din celelalte colțuri ale țării! Înainte de show, ne-am întâlnit cu ea în backstage, unde am stat de vorbă și am aflat ce planuri are pentru această vară și care sunt plăcerile sale nevinovate.

Care este prima amintire a Antoniei de la mare

Dacă tot ne-am dat întâlnire cu Antonia pe litoral, am vrut să aflăm care este prima ei amintire cu legată de mare.

Tot ce îmi amintesc e că mama mi-a zis că îmi era frică de valuri, dar acum iubesc marea. Mă mai întreabă lumea muntele sau marea, și trebuie să recunosc că țin cu marea.”

Care sunt plăcerile nevinovate ale Antoniei?

Știam că Antonia este înnebunită după strugurii înghețați, însă artista a dezvăluit că mai are și un alt guilty pleasure – „înghețata și orezul cu lapte”.

Ce planuri de vacanță are Antonia?

Chiar dacă are o vară plină de concerte, Antonia are în calendar stabilite câteva destinații de vacanță - „Mă duc în Italia la fetița mea, aș vrea să mă duc în Dubai și în rest prin țară.”

Weekend-ul viitor, pe scena Kiss Energy de la One!Festival, tot în Piața Ovidiu din Constanța, îi poți asculta pe Liviu Teodorescu, Mario Fresh, Fly Project, Vanotek, Smiley și Carla’s Dreams, așa că pregătește-te pentru o serie de show-uri pline de energie și culoare.

Piața Ovidiu din Constanța va găzdui timp de 4 weekenduri cel mai mare festival al muzicii românești - ONE! Vino în marea de oameni care va cânta într-un glas alături de artiștii favoriți vreme de 12 seri!

Fiecare vineri din cele 4 weekenduri ONE! se va desfășura sub genericul Magic Sunsets, zilele de sâmbătă vor sta sub semnul Kiss Energy, iar duminicile vor deveni Rock Nights. Artiștii vor fi prezentați de DJ-ii tăi favoriți de la posturi de la radio Kiss FM, Magic FM și Rock FM.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.