Miley Cyrus neagă că l-a înșelat pe Liam Hemsworth! Ce a declarat artista!

Miley Cyrus refuză să accepte că relația s-a încheiat din cauza infidelității ei!

Nicio zi fără Miley Cyrus și Liam Hemsworth!

În urmă cu o săptămână Miley declara că nu intenționează să divorțeze de soțul ei. Totuși, acum două zile am aflat că Liam a depus actele pentru divorț și Miley a răbufnit. Artista a postat pe rețelele de socializare un mesaj adresat celor care o învinuiesc pentru despărțire.

În declarația sa, Miley își asumă tot trecutul ei, însă neagă faptul că i-ar fi fost infidelă soțului ei, pe toată perioada relației de 10 ani. Artista a mai spus că acum se află într-un alt moment al vieții ei și că este fericită.

„Nu este niciun secret de descoperit aici. Am învățat din fiecare experineță pe care am avut-o în viața mea. Nu sunt perfectă, nici nu vreau să fiu, e plictisitor. Am crescut sub ochii voștri și ideea principală este că M-AM MATURIZAT”.

Totuși, pentru Liam lucrurile sunt mai simple. Potrivit unei surse, actorul este pregătit să meargă mai departe și „nu mai este cale de întoarcere”, conform E!News.

În tot acest context, Madonna, Bella Thorne, Shailene Woodley sau Vanessa Hudgens au felicitat-o pe Miley pentru asumare și pentru faptul că a vorbit deschis.

„Ești om! O femeie care și-a trăit viața! Nu ai de ce să te scuzi pentru asta” a comentat Madonna.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.