Ed Sheeran ia o pauză de la muzică! Ce s-a întâmplat cu artistul?

După turneul internațional, Ed Sheeran a plănuit o vacanță!

Ed Sheeran a declarat că plănuiește să ia o pauză de lungă durată, mai ales că acum turneul său a ajuns la final. Artistul a dezvăluit în timpului ultimului concert că în următoarea perioadă se va dedica soției sale, Cherry Seaborn, cu care s-a căsătorit în decembrie 2018.

Turneul „Divide” dureză de peste doi ani, iar acum Ed a hotârât că își dorește să se concentreze mai mult pe viața de familie.

„Așa cum probabil știți sau poate că nu, sunt de mai bine de doi ani în turneul „Divide” și aceasta este ultima zi. Este un sentiment dulce-amărui. Mă bucur că voi sunteți aici și că se termină în Ipswich. Acesta este ultimul meu concert pentru probabil următoarele 18 luni” a declarat artistul, conform The Sun. 

Pe toată durata turneului, Ed a susținut mai mult de 250 de spectacole și la final, a cântat în fața a peste 40.000 de fani în Champry Park, Ipswich, orașul lui natal. Cu ocazia primului concert susțint acasă, artistul a declarat: „Este minunat să fii acasă! Am făcut ceva tipic muzicienilor, m-am mutat în L.A. și am urât totul acolo. Dar m-am întors aici de vreo șapte ani, îmi place mult mai mult și sunt foarte fericit că pot încheia turneul aici”.

În cadrul turneului internațional Ed Sheeran a ajuns pentru prima dată și în România, unde a transformat Arena Națională într-un loc neîncăpător. „Divide” a făcut istorie fiind cel mai profitabil turneu din toate timpurile, depășind recordul stabilitt anterior de trupa U2 cu „360 Tour”.

Ultimii doi ani au reprezentat o perioadă încărcată pentru Ed Sheeran, din punct de vedere profesional. Pe lângă concerte, artistul a lansat și un nou album, „No. 6 Collaborations Project”, care conține unele dintre cele mai tari duete cu Justin Bieber, Stormzy sau DJ Khalid.

Web radios

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.